Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni.hr

Pospješite svoje poslovanje uz besplatne edukacije stručnjaka

Besplatne edukacije na Poslovni.hr
Fotolia
23.07.2014.
u 15:53

Besplatna edukacija dr. sc. Gorana Oblakovića, predavača na Katedri za management Zagrebačke škole ekonomije i managementa razjasnit će sve vaše dileme i pokazati vam kako na što lakši način promovirati svoju usluge ili brend i to na profesionalan i kvalitetan način.

Danas velik broj poduzetnika želi pokrenuti vlastiti on-line posao. Problemi nastaju kada poduzetnici ne znaju kako započeti, odakle krenuti s idejom te kako je dovoljno atraktivno prikazati online.  Besplatna edukacija dr. sc. Gorana Oblakovića, predavača na Katedri za management Zagrebačke škole ekonomije i managementa razjasnit će sve vaše dileme i pokazati vam kako na što lakši način promovirati svoju usluge ili brend i to na profesionalan i kvalitetan način.

Internet je budućnost poslovanja i poduzetništva današnjice i svakodnevica sviju nas. Promovirati svoju tvrtku na internetu danas mogu gotovo svi, no prava je vještina kako to učiniti bez prevelikih financijskih gubitaka. Kako promovirati malo i srednje poduzeće uz minimalne troškove kroz oglašavanje na internetu doznajte u prezentaciji Marka Hrnjaka iz Algebre.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojega je Poslovni dnevnik ove godine pokrenuo s Ministarstvom poduzetništva i obrta kao partnerom i suorganizatorom, a u želji da promovira  male i srednje poduzetnike te im omogući alate za još bolji uspjeh, Poslovni dnevnik osigurao je malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima da uz besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika dobiju pristup vrijednom edukativnom materijalu.
U specijalu Online edukacija za poduzetnike donosimo na desetke vrijednih prezentacija, video-predavanja, how-to materijala, vodiča i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i možda doznate ono što je vaša konkurencija već odavno apsolvirala. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije