Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unaprijedite svoje znanje

Kako od dobre ideje stvoriti poslovni uspjeh saznajte u sklopu Poslovnog uzleta grada Zaprešića

Poslovni uzlet
Foto: Fotolia
20.09.2016.
u 08:00

„Poslovni uzlet grada Zaprešića“ održat će se 14. listopada u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Zaprešić

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova te svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija u Zaprešiću će, u okviru Poslovnog uzleta i njegovoh sastavnog besplatnog edukativnog dijela, imati priliku prisutvovati interaktivnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama.

Poslovni uzlet grada Zaprešića održava se u suradnji s Gradom Zaprešićem i Zagrebačkom županijom, a polaznici će edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima.

Poslovni uzlet će kroz iskustva uspješnih poduzetnika i besplatne edukacije za sve zainteresirane obuhvatiti najvažnije teme iz područja marketinga i poduzetništva.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika gosp. Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i gradonačelnik grada Zaprešića, gosp. Željko Turk, te župan Zagrebačke županije gosp. Stjepan Kožić.

Sudionici će imati mogućnost prisustvovati na otvorenju i zanimljivoj panel diskusiji na temu ''Od ideje do uspješnog biznisa'' gdje će poslušati savjete lokalnih poduzetnika, nakon čega će slijediti edukacija o novim tehnologijama koje olakšavaju svakodnevne poslovne izazove. Nakon formalnog dijela, uslijedit će i besplatna zakuska za sve sudionike.

U drugom djelu predavanja polaznici će moći poslušati edukacije o tome kako izraditi projekt i dobiti sredstva iz EU fondova te kako odraditi kvalitetan poslovni sastanak te na taj način pospješiti svoje poslovanje.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti prijavom na linku, broj telefona 01 6326 021, 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program događaja dostupan je ovdje.

Dođite i unaprijedite svoje znanje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije