Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet grada Ivanca

Iskoristite priliku i prijavite se na besplatne poslovne edukacije u Ivancu

Poslovni uzlet grada Ivanca
Fotolia
27.05.2016.
u 12:03

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova i svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija imat će priliku u Ivancu prisustvovati u sklopu besplatnog edukativnog dana na interaktivnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama u okviru Poslovnog uzleta.  Poslovni uzlet grada Ivanca održava se u suradnji s Gradom Ivancem i Varaždinskom županijom, a polaznici će edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima.

Polaznici će se putem interaktivnih predavanja, izravne komunikacije s predavačima i teorije ilustrirane na realnim primjerima moći sudjelovati na panel diskusiji ''Od ideje do uspješnog biznisa'', nakon čega će za sve polaznike Poslovnog uzleta uslijediti druženje i zakuska.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i Milorad Batinić, gradonačelnik grada Ivanca te Predrag Štromar, župan Varaždinske županije.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti prijavom na LINKU broj telefona 016326 000, 6326 021 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Sudjelovanjem na edukacijama polaznici će saznati najnovije informacije o aktualnim temama, prezentirat će im se metode te nove tehnologije kojima poslovati efikasno i uspješno i izvan ureda. Uz savjete iz financijskog segmenta, govorit će se o EU fondovima kao sredstvima za ruralni razvoj i gospodarstvo . Stručnjaci iz ključnih aspekata poslovanja naučit će zainteresirane trikovima i tehnikama koje će im pomoći na putu do uspjeha i predstaviti metode efektivnog učenja te realizacije uspješnog poslovnog plana kojima se svakodnevno koriste uspješna poduzeća koja godinama konkuriraju na domaćim i inozemnim tržištima.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima. Poslovni uzlet idealna je prilika za druženje, razmjenu iskustva s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije