Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je na klupi Porta i Brage

Portugalac Fonseca novi trener Eduardu i Srni u Šahtaru

Šahtar
Foto: Šahtar
1/5
31.05.2016.
u 21:57

Moramo ozbiljno razmotriti svoje ciljeve i biti jedinstveni od samoga početka - rekao je novi trener ukrajinskog doprvaka

Po završetku sezone iskusni trener Mircea Lucescu napustio je Šahtar iz Donjecka nakon 12 godina i potpisao za ruski Zenit. Ukrajinski doprvak danas je objavio kako će rumunjskog trenera zamijeniti Portugalac Paulo Fonseca (43), bivši trener Porta i Brage. 

- Vrlo sam uzbuđen zbog novog angažmana. Moramo ozbiljno razmotriti svoje ciljeve i biti jedinstveni od samoga početka - rekao je portugalski stručnjak koji je u svojoj trenerskoj karijeri osvojio dva trofeja, portugalski kup i superkup. 

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:25 01.06.2016.

klub koji nema svoj grad i navijače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije