Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunio mu se san

Pogledajte snimku upoznavanja Cro Copa i Miočića!

Stipe Miočić i Cro Cop
Foto: Screenshot
1/2
06.08.2014.
u 17:44

Bila je to velika Miočićeva želja, a Cro Copov menadžer Orsat Zovku ju je ispunio te je američko-hrvatski borac posjetio zagrebački kvart Gajnice i stigao taman pred kraj Mirkovog treninga

U Hrvatsku je još prije nekoliko dana stigao jedan od trenutno najboljih MMA teškaša svijeta Stipe Miočić, a u ponedjeljak se družio s fanovima i obratio medijima, no vjerojatno će mu najviše u sjećanju ipak ostati posjeta dvorani legendarnog Mirka Filipovića, piše Fight Site.

Bila je to velika Miočićeva želja, a Cro Copov menadžer Orsat Zovku ju je ispunio te je američko-hrvatski borac posjetio zagrebački kvart Gajnice i stigao taman pred kraj Mirkovog treninga.

Pogledajte video prilog u kojem možete vidjeti kako je Miočić proveo dan u Fight Channelu, a na samom kraju i kako je izgledalo upoznavanje ova dva sjajna borca!

>>'Cro Cop mi je i dalje idol, kako taj žestoko trenira!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije