Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRŠTI OD AKCIJE

Pogledajte odlični prvi trailer za novu 'Spasilačku službu'

Baywatch
Foto: Promo
09.12.2016.
u 10:40

Za razliku od serije koja je bila uradak za cijelu obitelj, u filmu će, sudeći po traileru, biti puno više nasilja, golotinje i psovanja, pa će ga maloljetnici moći gledati jedino uz pratnju starije osobe.

Pojavio se prvi trailer za dugoočekivani remake hit serije "Spasilačka služba". U filmu redatelja Setha Gordona, koji će premijeru imati 17. svibnja iduće godine, Mitcha Buchannona igra Dwayne 'The Rock' Johnson, dok njegova prijatelja Matta igra Zac Efron. No, za razliku od serije koja je bila uradak za cijelu obitelj, u filmu će, sudeći po traileru, biti mnogo više nasilja, golotinje i psovanja, pa će ga maloljetnici moći gledati jedino uz pratnju starije osobe.

Igraju i Pamela i Hoff

Uz The Rocka i Efrona, u filmu jednu od uloga igra i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra, koja će glumiti negativku Victoriju Leeds, a najavljeno je da će se u cameo ulogama pojaviti i glumci iz originalne "Spasilačke službe" Pamela Anderson i David Hasselhoff. Trailer je u samo nekoliko sati već pogledalo više od milijun ljudi, a The Rock je na svom profilu na Twitteru dobio brojne pohvale fanova koji jedva čekaju vidjeti film.

>>Bila je seks bomba 'Spasilačke službe': Evo kako danas izgleda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije