Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje za priznanje

Zagrebački inkubator poduzetništva predstavljat će RH na 'European Enterprise Promotion Awards'

Zagrebački inkubator poduzetništva
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
29.06.2015.
u 12:25

Riječ je o natjecanju za priznanje kojim Europska komisija nagrađuje uspjeh projekata i inicijativa u poticanju poduzetništva širom EU, a koje će se održati u studenome u Luksemburgu

Zagrebački inkubator poduzetništva priopćio je da će predstavljati Hrvatsku na 'European Enterprise Promotion Awards 2015', natjecanju za priznanje kojim Europska komisija nagrađuje uspjeh projekata i inicijativa u poticanju poduzetništva širom EU, a koje će se održati u studenome u Luksemburgu na Skupštini malog i srednjeg poduzetništva 2015., u organizaciji Europske komisije.

EEPA 2015 Odbor za vrednovanje i odabir projekata je između 15 projekata i inicijativa na nacionalnoj razini odabrao dva za prijavu na EU razinu: Grad Jastrebarsko u kategoriji Poboljšanje poslovnog okruženja i Zagrebački inkubator poduzetništva u kategoriji Promicanje poduzetničkog duha.

Tihana Marelja, koordinatorica ZIP-a izrazila je zadovoljstvo priznanjem, kao i želju da dogodine bude još veći broj ovakvih prijava na nacionalnoj razini.

- Jako smo zadovoljni da su opet prepoznati napori koje radimo s ciljem pomaganja mladim poduzetnicima iz regije da pokrenu vlastiti posao, a posebno time što vidimo da se u zadnje vrijeme jača svijest o važnosti takvih aktivnosti pa možemo vidjeti i druge projekte diljem cijele Hrvatske, kojih se nadamo da će biti samo još više - rekla je Marelja.

>> ZIP proglašen najboljom poduzetničkom potpornom institucijom 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije