Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašeni pobjednici natječaja

Večernjak na Bernays odveo Doru, Maju, Saru i Mateja

Večernji i Barnays nagradni natječaj
Marketing VL
23.10.2014.
u 14:06

Zahvaljujući kreativnim video uratcima, Dora Starčević, Maja Fistrić, Sara Ursić i Matej Baletić dobili su najviše ocjene tročlanog stručnog žirija i od ove će jeseni studirati na jedinoj visokoobrazovnoj instituciji u regiji koja pruža cjelovito obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta.

Velik interes za osvajanjem stipendija

Za sudjelovanje u natječaju prijavilo se ukupno sto kandidata, a iz kruga u krug ostajali su samo najuporniji i najkomunikativniji kandidati koje je vodio veliki interes za osvajanjem vrijednih stipendija ukupne vrijednosti iznad 100 000 kuna. Prvi zadatak kandidata bio je aktivno sudjelovanje u raspravama unutar Facebook grupe „Večernjak me vodi na Bernays“ na teme vezane uz medijsku scenu u Hrvatskoj te vlastitu percepciju koju kandidati imaju o odnosima s javnošću i aktualnim trendovima unutar struke. Deset kandidata uspješno je izvršilo svoj zadatak i uspjelo proći u drugi krug u sklopu kojeg je trebalo snimiti jednominutni video i prikazati se kao budućeg PR stručnjaka.

Nakon što su prošli u finalni krug natječaja, Dora Starčević, Maja Fistrić, Sara Ursić i Matej Baletić su svojim načinom komuniciranja i viđenjem struke odnosa s javnošću uspjeli impresionirati naš tročlani stručni žiri koji je na temelju broja glasova na portalu Večernji.hr i lajkova na službenoj Bernaysovoj Facebook stranici te kreativnosti i načinu izražavanja kandidata donio odluku o pobjednicima.

Bernaysove dodatne vrijednosti

Osim što će imati priliku učiti od istaknutih domaćih i inozemnih komunikacijskih stručnjaka, dobitnicima stipendija upisom na Bernaysove studijske programe otvorit će se vrata više od 40 partnerskih institucija gdje će imati priliku steći praktično iskustvo iz struke te već na prvoj godini studija osigurati si posao. U okviru obavezne studentske prakse Bernaysovi studenti preddiplomskog studija „Mediji i kultura društva“ odlaze u medijske kuće, dok studenti diplomskog studija „Odnosi s javnostima“ praktično iskustvo stječu u agencijama za odnose s javnošću i marketing. Uz dnevni kontakt s budućim poslodavcima, dodanu vrijednost studiju daje i mogućnost učenja te usavršavanja pet stranih jezika koji Bernaysovcima omogućavaju kompetentan i samouvjeren nastup i na inozemnom tržištu, a od ove će jeseni u svim dodatnim vrijednostima Bernaysa uživati i novih četvero stipendista. Još uvijek traju prijave na diplomski studij, a moguće se prijaviti do 27. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije