Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
M.E.P d.o.o.

Učinkovit menadžer, knjiga-planer pruža značajan doprinos u afirmaciji društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj

Učinkovit menadžer
Foto: PR FOTO
1/3
03.05.2016.
u 13:55

Tvrtka M.E.P d.o.o. dobila je nagradu Hrvatske udruge poslodavaca za društveno odgovorno poslovanje (DOP) za 2015. godinu za svoj dugoročni projekt knjigu-planer Učinkovit menadžer, promotor poslovnog i osobnog održivog razvoja. Nagrada je osvojena na području Dobrobit za zajednicu u kategoriji mala poduzeća. U nazočnosti Predsjednice Republike, dužnosnika i poslovnih ljudi svečanost uručenja održat će se u četvrtak, 12. svibnja 2016. u prostorijama HUP-a u Radničkoj cesti u Zagrebu.

Učinkovit menadžer, knjiga-planer koja se čita!

Učinkoviti menadžer, tradicionalna godišnja knjiga–planer, jedinstvena je publikacija u Hrvatskoj i Europi, koja čitateljima uz tjedni planer pruža inspirativne članke iz područja osobnog razvoja i afirmacije ljudskih vrijednosti. U 22 godine svoga rasta i razvoja izgradila je ugled, poziciju i istaknuto mjesto među poslovnim ljudima. Služi kao priručnik menadžerima i zaposlenima jer uz planiranje budućih aktivnosti veže i prenosi pozitivne vrijednosti i stavove uz niz primjera iz prakse. Oko Učinkovitog menadžera stvara se pozitivna klima, afirmativan duh zajedništva i vjere u pozitivno ljudsko stvaranje i djelovanje. Iz ovih razloga nije ni čudo da Učinkoviti menadžer ima svojih 10.000 vjernih čitatelja, dok autorski tim koji čine menadžeri, profesori, javne ličnosti i eksperti pažljivo bira sadržaje kako bi se ispunila i premašila njihova očekivanja.

Učinkovit menadžer u afirmaciji društveno odgovornog poslovanja (DOP-a)

U sklopu dugogodišnjeg zalaganja za promociju i afirmaciju pozitivnog djelovanja tvrtki i pojedinaca, M.E.P. d.o.o. je u svom Učinkovitom menadžeru posvetio posebno mjesto društveno odgovornom poslovanju (DOP-u). Od 2013. godine, redovito se obrađuju i objavljuju primjeri društveno odgovornog poslovanja iz prakse hrvatskih tvrtki i ustanova u dodatku Najbolje Društveno Odgovorno PoslovanjeDOBRA HRVATSKA! U četiri godine u javnost je iznijeto 59 primjera, koji predstavljaju svojevrsnu kroniku i trajni zapis hrvatskog napretka. Projekt DOBRA HRVATSKA neće se na ovome zaustaviti, uskoro kreće s radom web portal, a u planu je i niz drugih događanja i aktivnosti u cilju jačanja svijesti, promicanja i afirmacije DOP-a kroz prikaz najbolje prakse. Vizija je pod geslom DOBRA HRVATSKA okupiti 100 hrvatskih tvrtki.

Prezentaciju Učinkovitog menadžera možete vidjeti na portalu www.ucinkoviti.manager.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije