Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

U Zagrebu otvorena druga u svijetu LG Laundry Lounge praonica rublja

LG Laundry Lounge
Foto: PR FOTO
1/4
30.05.2015.
u 10:12

Laundry Lounge Zagreb dizajnerska je samoposlužna praonica, opremljena najmodernijim LG uređajima.

Prva LG Laundry Lounge praonica rublja na svijetu otvorena je u New Yorku 2012. godine, a druga jučer u Zagrebu, u Heinzelovoj 60.

Laundry Lounge Zagreb dizajnerska je samoposlužna praonica, opremljena najmodernijim LG uređajima. Vlasnica praonice, Adriana Filipan Dobrić provela je dvadeset godina u hotelijerstvu, u prestižnim lancima poput Hiltona, u Hrvatskoj i inozemstvu. Ideju za pokretanjem samoposlužne praonice rublja dobila je u Londonu, međutim, čekala je da hrvatsko tržište sazre. Nakon dužeg istraživanja uvjerila se da su LG aparati najbolji izbor za ovu vrstu usluge i to je bio prvi korak prema franšizi, a sve ostalo odradila je tvrtka Bijeli svijet, davatelj franšize za Hrvatsku.

Isplativost investicije u prvih 12 mjeseci

Bijeli svijet naime osigurava sve neophodne strojeve i pruža pomoć pri planiranju poslovanja, odabiru lokacije, opremanju interijera, održavanju strojeva te daje čak i marketinšku i prodajnu potporu. Primatelj, pak, treba pronaći prostor od najmanje 30 četvornih metara, a vizualni identitet strogo je definiran te se uređenje lokala radi po uputstvu davatelja franšize. Izračun pokazuje da se investicija može isplatiti već u prvih 12 mjeseci poslovanja ako se u posao kreće s četiri perilice i četiri sušilice rublja. U zagrebačkom Laundry Loungeu ih je upravo toliko. Osim toga, korisnicima je osiguran tablet za korištenje, besplatan internet i TV, aparati za kavu i sokove, kutak za djecu, stalak s punjačima za mobitele i besplatna parkirna mjesta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije