Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne milijunaševa uma

U Sloveniju dolazi međunarodno priznata radionica o upravljanju osobnim financijama

Tajne milijunaševa uma
Foto: Promo
07.02.2017.
u 12:30

Ljubljanski izložbeni i konvencijski centar će od 17. do 19. veljače biti domaćin trodnevne intenzivne radionice o učinkovitom upravljanju osobnim financijama koju je osnovao američki autor i poduzetnik T. Harv Eker. Slovenija će postati jedna od 18 zemalja u svijetu (uključujući SAD, Australiju, Veliku Britaniju, Kinu, Njemačku, Poljsku i Indiju), u kojoj će sudionici naučiti praktične alate i tehnike za poboljšanje upravljanja novcem.

Globalno uspješna radionica nudi sudionicima praktične smjernice upravljanja vlastitim financijama te ih uči percepciji uloge novca u današnjem svijetu. Nastala je nakon bestsellera "Tajne Milijunaševa uma" i jedan je od najvažnijih predstavnika međunarodne tvrtke za obrazovanje Success Resources.

Sloveniju je ova tvrtka prepoznala kao državu s potencijalom i kao kongresnu destinaciju u društvu, u kojem znanje i učenje predstavljaju važnu vrijednost, tako da će Slovenija biti prva srednjoeuropska zemlja koja je domaćin radionica T. Harv Ekerja.

Success Resources je 1992. godine počela organizirati edukacijske događaje u području poslovanja i osobnog razvoja i cjeloživotnog učenja. Danas su odgovorni za različite obuke u SAD-u, Europi, Aziji, Australiji i Africi, te surađuje sa svjetskim poznatim predavačima i profesorima, kao što su Robert Kiyosaki, Tony Robbins, Les Brown, Nik Vujičić, Sir Richard Branson i sličnima.

Sve informacije o radionici "Tajne milijunaševa uma" dostupne su ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije