Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOVNI UZLET

U Rijeci besplatno otkrivaju 'tajne' biznisa

Poslovni uzlet
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
03.10.2015.
u 10:00

Manifestacija koja malim i srednjim poduzetnicima nudi korisne edukacije o poslovanju održat će se 
16. listopada

U Rijeci će se u organizaciji Poslovnog dnevnika, Grada Rijeke te Primorsko-goranske županije 16. listopada održati "Poslovni uzlet" – besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane.

– Prihvatili smo sudjelovanje u Poslovnom uzletu jer smo prepoznali njegovu važnost edukacije poduzetnika nužne za uspješno poslovanje – istaknuo je Andrija Vitezić, pročelnik Odjela gradske uprave za poduzetništvo. Najavio je i panel-diskusiju kojom će se upozoriti na potencijale koje Grad ima za razvoj poduzetništva.

Berislav Tulić, pročelnik županijskog Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, istaknuo je da su se ulaskom u EU otvorila mnoga nova tržišta, samim time i prilike za razvoj.

– Osnovali smo Znanstveno-tehnološki park kako bi poduzetnici mogli razvijati visokotehnološke ideje, a Županija daje nepovratna sredstva inovatorima. Mogu dobiti do 80.000 kn, a od čega 20% nepovratno – rekao je i dodao da Županija ima niz programa za poduzetnike te mogu dobiti kredite do pet milijuna kuna.

– Poduzetnici i oni koji to žele postati u Rijeci će moći besplatno sudjelovati u edukacijama o raznim temama, od privlačenja novca iz fondova EU, pisanja kreditnih zahtjeva, novih trendova u turizmu do Google i Facebook-oglašavanja – rekao je na konferenciji za medije Vladimir Nišević, zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika.

>> Unatoč demografiji i privredi, turizam pokreće renesansu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije