Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Web Marketing Akademija

Studij digitalnog marketinga

marketing
Foto: Thinkstock
1/3
03.05.2016.
u 08:56

Studij digitalnog marketinga za sve je one koji žele razviti interpersonalne vještine surađujući s drugim osobama na projektu, grupnim zadacima i diskusijama kako bi krajnji rezultat bio uspješan i produktivan.

Glavna vještina koju polaznici razvijaju na Web Marketing Akademiji jest sposobnost da sami uoče i stvore kreativna rješenja za probleme koji su dio njihove zadaće. Njihova kreativnost zahtijeva integraciju svih medija u implementiranu kampanju koja će predstaviti proizvod/uslugu na zanimljiv i rafinirani način, čime omogućuju daljnji kreativni potencijal svojih budućih poslovnih strategija. Učeći o digitalnom marketingu, kroz teoriju i praksu, polaznici razvijaju vještine istraživanja u okviru svoiih tržišta.

Sve discipline studija digitalnog marketinga sadržane su kroz 10 predmeta i 100 školskih sati čime se zaokružuju i bruse vještine za rad kroz SEO, SEM, SMM, Google Analytics, Google Adwords, marketing društvenih medija, e-mail marketing i web PR.

Svaki od 10 predmeta ispunjen je prezentacijama i dodatnim radnim materijalima koje dobiva svaki polaznik nekoliko dana prije predavanja kako bi se mogao pripremiti za konkretna pitanja u radu na njegovom primjeru s predavačem.

Svaki se predavač posebno priprema za svakog polaznika, istražuje u cilju prikupljanja informacija za njegovo predznanje i industriju iz koje dolazi pa tako omogućavamo školovanje i mladim ljudima, kao i starijim osobama bez obzira na njihova dosadašnja iskustva, rad ili dotadašnje školovanje.

Omogućite si kvalitetno i konkretno školovanje jer po završetku dobivate certifikat s upisom u radnu knjižicu, a u Vaš potpis moći ćete dodati i titulu „Specijalist digitalnog marketinga“.

UPISI u 11. generaciju, u grupu do maksimalno 10 polaznika traju do 12.05.2016. ili se zatvaraju ranije, do popunjenja grupe.

REZERVACIJE za jesenske upise u 12. generaciju sadrže popuste i mogućnost obročnog plaćanja, a predavanja počinju 10.10.2016.

Uz Web Marketing Akademiju izrastate u profesionalnog specijalistu digitalnog marketinga!

UPIŠITE danas jer predavanja na Web Marketing Akademiji kreću – za nekoliko dana!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije