Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučite osnove dobre brend strategije uz minimalne troškove

Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici i istaknite svoje poslovanje iz mnoštva!

edukacija
Foto: Fotolia
04.05.2016.
u 08:45

Mali i srednji poduzetnici, svi koji to namjeravaju postati, a također i svi stručnjaci i profesionalci koji imaju želju doprinijeti stvaranju vrhunskog brenda poduzeća u kojem su zaposleni, sudjelovanjem na Poslovnom uzletu grada Velike Gorice 6. svibnja u Pučkom otvorenom učilištu dobit će jedinstvenu priliku poslušati kako nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove i kako usvojiti tehnike za transformaciju i pozitivno usmjeravanje brend strategije.

Jedinstveni brend jamči čvrst odnos s klijentima i potrošačima, mogućnost održavanja viših cijena i povećanje prihoda, stoga izgradnja kvalitetne brend strategije predstavlja jedan od osnovnih ciljeva svakog uspješnog poduzetnika. Kako bi naše poslovanje istaknuli iz mnoštva poptrebno je pažljivo osmisliti brend strategiju i jedinstven identitet. Tomislav Ceronja , direktor kreativne agencije Hype održati će besplatnu edukaciju putem koje će svi polaznici dobiti nekoliko preporuka kako bi osmislili efikasan marketing. Dobar brend korisnike upućuje na razlikovanje među konkurencijom, inspirira i stvara dojam ekskluzivnosti i autentičnosti.

Više o edukacijama, programu i predavačima možete saznati ovdje, a svoje mjesto osigurajte putem prijave.

Iako su edukacije besplatne, zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on line prijavu.

Besplatne edukacije i predavanja koja će se održati u sklopu Poslovnog uzleta grada Velike Gorice pomoći će poduzetnicima i obrtnicima definirati dugoročne ciljeve , odgovorit će na pitanja o mogućnostima specificiranja i dijagnosticiranja problema u postojećem brendu i načinima vraćanja pogrešno usmjerene strategije na pravi put.

Poslovni uzlet održava se već treću godinu za redom u organizaciji Poslovnog dnevnika, a realizira se u obliku besplatnih edukativnih sadržaja, edukacija i radionica. Cilj projekta je poticanje malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Praktična komponenta projekta omogućuje stjecanje poslovnih kontakata i suradnika te razmjenu iskustva.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije