Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puljić na vrhu

Ovo je deset najmoćnijih žena hrvatskog biznisa

Ljerka Puljić Lider
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
04.12.2014.
u 16:48

Ljerka Puljić, viša starija izvršna potpredsjednica Agrokora, i ove godine proglašena je najmoćnijom ženom u hrvatskom biznisu

Ljerka Puljić, viša starija izvršna potpredsjednica Agrokora, i ove godine proglašena je najmoćnijom ženom u hrvatskom biznisu po izboru poslovnog magazina Lider.

Na Liderovu poslovnom susretu "Žene u biznisu" Puljić je kazala da je osnovni cilj te inicijative "javna komunikacija činjenice da žene ni danas nisu u poslovnom svijetu pozicionirane onako kako to zaslužuju i kako bi po sposobnostima, osobinama i zalaganju trebale biti", piše Lider.

"Morate biti mnogo odlučnije, hrabrije, beskompromisnije"

– Ženska je populacija mnogo uspješnija u procesu obrazovanja, kada se gleda po ocjenama. Nažalost, nakon tog procesa se gube. Treba puno više osvijestiti hrabrost koju ponekad nemamo. Ja radim u velikom sustavu i vidim da to nedostaje. Morate biti mnogo odlučnije, hrabrije, beskompromisnije. Muški svijet je takav, a mi to često puta nemamo – poručila je Puljić.

Drugo mjesto pripalo je Gordani Kovačević (ENT), treće Danieli Franić (Zagrebački holding), četvrto Teji Martinčić (Hypo banka), peto Mladenki Grgić (Euroherc osiguranje), šesto Ivi Balent (Agrokor), sedmo Ladi Tedeschi (Atlantic), osmo Vedrani Jelušić-Kašić (EBRD), deveto Malin Holmberg (Tele2) i deseto Gordani Deranji (HUP).

>>Moćne žene hrvatskog biznisa: Više rade pa su zato prijetnja

>>Ljerka Puljić: Znojimo se zbog prodora stranih vina

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Komentara 14

Avatar jigaboo
jigaboo
17:29 04.12.2014.

ahahaa mozes mislit jakog biznisa u rvackoj. kad placaju radnike 1000 kuna, ajde platite cistacicu iblaajnicu sa minimum 1500 eura mjeseno ko I na zapadu.

Avatar think pink
think pink
17:18 04.12.2014.

eee moćnih žena...

IS
istri
18:44 04.12.2014.

cudna zemlja za vrijeme juge(navodno)svi podjednako (gladni) vidi sada u kratko vrijeme neki postali pametni kulturni i sto je najvaznije BOGATI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije