Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEJOM DO USPJEHA

Ovaj put će upaliti! Prijavite poslovne ideje do 22. travnja!

Pametnom idejom do uspjeha
27.03.2014.
u 12:21

Prijavite svoje poslovne projekte i sudjelujte u natječaju "Pametnom idejom do uspjeha". Najbolje ideje očekuju nagrade i prilika su za ostvarivanje poslovnih zamisli!

Natječaj 'Pametnom idejom do uspjeha' u 2014. obilježit će treću sezonu. Dosad je u prve dvije godine natječaja sudjelovalo oko 400 prijavljenih sa svojim poslovnim idejama. Pridružite nam se i vi, jer natječaj ima za cilj razvitak i popularizaciju poduzetništva, kao jednog od najvažnijih segmenata razvoja svakog društva.

Ideje šaljite od 24. ožujka do 22. travnja!

Poslovne ideje, već započete projekte ili prototipe koje biste željeli pretočiti u uspjeh možete nam slati od 24. ožujka 2014. do 22. travnja 2014. i tako doći u priliku osvojiti neke od vrijednih nagrada! Natječaj "Pametnom idejom do uspjeha" podupire Vipnet kao glavni partner projekta te Hewlett Packard kao ponosni partner.

• Natječaj je podijeljen u pet faza:

• Prikupljanje poslovnih ideja – traje do 22. travnja

• Selekcija pristiglih poslovnih ideja i odabir 10 do 15 najboljih ideja

• Čitatelji glasuju za najbolje ideje između odabranih 10-15 te se glasovima žirija i čitatelja stvara izbor od 5 finalnih ideja

• Predstavljanje 5 finalnih ideja i predstavljanje investitorima

• Odabir najboljih

Prvi krug počinje javnim pozivom i objavljivanjem prijavnice za natječaj 'Pametnom idejom do uspjeha', a u natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni, poslovno sposobni, državljani Republike Hrvatske koji zadovoljavaju uvjete propisane u pravilima natječaja. Kriteriji za odabir ideje su:

• kreativnost,

• inovacija,

• ostvarivost,

• razumijevanje i

• tržišni potencijal vaše ideje, a posebno nas vesele ideje koje imaju izvozni potencijal.

Nije važno radi li se o proizvodu ili je u pitanju usluga. Ako mislite da znate kako svoju ideju učiniti isplativom - prijavite se!

Stručni žiri i brojni suradnici

Kao što svi znamo, nije problem doći do ideje za projekt, već je pravi izazov provesti tu ideju u djelo. Pomoći ćemo vam u tome. "Pametnom idejom do uspjeha" prilika je za sve koji imaju znanje, kreativnost i želju da ostvare svoj poduzetnički san. Ako upravo vaša ideja odgovara zahtjevima stručnog žirija, imate priliku života u kojoj možete svoju ideju, ali i svoj život – obogatiti brojnim kontaktima, vještinama i znanjima. Naučite s nama – kako se posao podiže, razvija i kako se, naravno, ostvaruje uspjeh.

Naš žiri čine jedni od najuspješnijih predstavnika poslovnog i poduzetničkog svijeta u Republici Hrvatskoj. To su:

• Miljenko Graovac i Tomislav Makar (Vipnet Hrvatska),

• Željko Kovač (Centar za poduzetništvo Zagreb),

• Kristina Ercegović (Zaokret),

• Saša Cvjetojević (Insako, CRANE),

• Krešimir Dvorski i Ante Gustin (Nextbike),

• Andrey Shtylenko (Studio Antar).

Nagrade

Perspektivnim projektima osigurava se aktivna podrška, pomoć i savjetovanje članova žirija te pomoć u upoznavanju potencijalnih klijenata.

Centar za poduzetništvo Zagreb daruje usluge poslovnog savjetovanja pobjedniku u trajanju od 6 mjeseci, savjetničke usluge za TOP 3 ideje u trajanju od 3 mjeseca, izradu investicijske studije za pobjedničku ideju, seminar za top 10-15 kandidata.

Pridružite nam se na www.24sata.hr/pametnom-idejom, ispunite prijavnicu i prijavite svoju poslovnu ideju! Možda baš vaša ideja bude odabrana, a vama se pruži prilika za razvoj vlastitog posla o kojem ste oduvijek sanjali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije