Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREEN GOLD

Održana press konferencija uoči konferencije 'Vrijednosti u liderstvu'

konferencija
Foto: PR
1/4
16.04.2015.
u 16:18

Na press konferenciji govorili su voditeljica projekta, gospođa Ljiljana Ciglar, profesor Velimir Srića, organizatorica dolaska Isaaca Tigretta, gospođa Karla Gašpar te predstavnik sponzora Hamag Bicro-a, gospodin Goran Becker

Jučer je održana press konferencija uoči konferencije „Vrijednosti u liderstvu“ koja će se održati 22. travnja 2015. godine u Green Goldu, dvorani Zemlji, Forumu Centar s početkom u 14:30 sati.

Na press konferenciji govorili su voditeljica projekta, gospođa Ljiljana Ciglar, profesor Velimir Srića, organizatorica dolaska Isaaca Tigretta, gospođa Karla Gašpar te predstavnik sponzora Hamag Bicro-a, gospodin Goran Becker. Zajedno podržavajući nužne promjene temeljnih vrijednosti u liderstvu, društvenoj zajednici i životu pokušali su nazočnima približiti razlog zbog kojega je konferencija organizirana i razlog zbog kojeg su na ovaj ili onaj način uključeni u njezinu organizaciju. Promjene temeljnih paradigmi, prema riječima profesora Sriće, nužne su kako bi poduzeća i lideri ostvarili uspjeh u pravom smislu te riječi. Profesor Srića naglasio je kako dobro poduzeće vodi jednako računa o zadovoljstvu klijenata, zadovoljstvu zaposlenika i fluktuaciji novca, koji nije sam sebi svrha već postoji zbog omogućavanja daljnjeg rada i zadovoljavanja životnih potreba. Održana press konferencija bila je u tonu humanosti i nematerijalnog; svega onoga lišenog materijalnog koje tako ogoljeno ima mogućnost shvaćanja ljudske dobrote, topline, pozitive i jednostavne ljudskosti.

Voditeljica projekta Ljiljana Ciglar izrazila je izuzetno zadovoljstvo što je imala mogućnost kreirati i omogućiti održavanje ove konferencije naglasivši važnost iste za sve hrvatske poslodavce, lidere i zaposlenike. Promjene koje se događaju i koje će se tek dogoditi i izvan okvira Republike Hrvatske nužne su za dobrobit svih građana, a shvaćanja ljudskih vrijednosti kao glavnih vrlina u liderstvu donijet će pozitivne promjene u poslovnim i privatnim sferama svih.

Ova press konferencija također je poslužila kao platforma na kojoj smo saznali nešto više o privatnoj i poslovnoj sferi posebnog gosta konferencije, Isaaca Tigretta koji će na konferenciji održati jedno inspirativno predavanje. Gospođa Karla Gašpar koja je organizirala njegov dolazak u Hrvatsku pokušala je prenijeti barem dio karaktera i snage koju nosi ovaj izuzetan čovjek koji je profit darovao potrebitima kako bi služio zajednici.

Konferencija „Vrijednosti u liderstvu“ organizirana je u sklopu projekta GOOD WORK-DEEP PERSPECTIVE. Cilj projekta pa tako i konferencije obuhvaća podizanje svjesnosti o značaju života u vrlini svakog pojedinca i organizacije odnosno promoviranje ideje uključivanja duhovnih, etičkih i ekoloških principa (DEEP) u svakodnevni život i poslovanje. Program konferencije kreiran je s izuzetnom pažnjom, a tako sadržajno bogat za svakog posjetioca zasigurno će biti inspirativan jer uključuje predavanja izuzetnih predavača i panel diskusiju u kojoj će biti riječi o 3E (etika, ekologija i ekonomija) u Hrvatskoj. Misija ove konferencije jest probuditi duh poduzetništva temeljen na pravim vrijednostima.

Putem ove konferencije želi se odaslati važna poruka koja glasi „Dobri ljudi rade dobar posao“, čime se promovira odabir ljudskih vrijednosti kao strateških smjernica poslovanja u cilju uspješnosti i održivosti u poslu.

Zbog velikog broja zainteresiranih i ograničenog broja sudionika mole se svi koji žele sudjelovati da se što prije prijave za sudjelovanje i osiguraju svoje mjesto na konferenciji. Ulaznice su dostupne putem sustava www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima te putem njihovog sustava. Za sve informacije vezano za projekt i konferenciju možete se obratiti na ljiljana@cilj.net ili na tel 0993883663.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije