Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija knjige

M. Vedriš: Šajatović je uporniji od Sizifa

kad vjetar puse
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
19.01.2016.
u 16:03

'Kad vjetar puše i purani polete' nova je knjiga Miodraga Šajatovića osnivača Lidera

'Kad vjetar puše i purani polete' nova je knjiga Miodraga Šajatovića osnivača Lidera u kojoj je objedinio 137 kolumni koje je objavio tijekom posljednjih 10 godina. Šajatović je u ulozi svjedoka vremena u kolumni Ekonomalije upozoravao na nadolazak krize, ekploziju javnog duga i makroekonomske neravnoteže, a prema mišljenju recezenata knjige u kolumnama je iznio probleme koji su i danas aktualni. 

Predstavljanje knjige okupilo je uglednike iz svijeta biznisa i ekonomske znanstvene zajednice pa se u pozdravu prisutnima našalilo i da je tu aktualni ministar financija a vjerojatno i budući.
Ekonomist Mladen Vedriš nazvao je Šajatovića upornijim od Sizifa a istaknuo je da njegove kolumne mogu biti izvrsno štivo za učenje o prošlosti ali vrlo aktualno 'drugo mišljenje'.
Bilo bi najbolje da su neke pure već odavna odletjele pozvao je poduzetnik Branko Roglić vlasnik Orbica koji je ponovno pozvao političare da uspostave ravnotežu između javne potrošnje i kapaciteta realnog sektora za plaćanje poreza što je moguće jedino kroz rezanje rashoda države.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije