Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3R – Recharge, Renew, Reboot

Dragana Jovanović otvorila drugo izdanje antistresnog seminara za poduzetnice i managerice

Foto: Zlatko Ivančok
1/6
26.06.2016.
u 13:00

- Moj program Dan za Tebe nastao je na temelju dugogodišnjeg rada s klijenticama koje su željele uspostaviti narušenu ravnotežu koju današnji način života nosi - naglasila je Dragana

Hrvatske poduzetnice i managerice po drugi puta su se okupile na posebnom antistresnom seminaru za poslovne žene 3R – Recharge, Renew, Reboot koji je održan u Zagrebu, od 24. do 25. lipnja, u prostoru poslovnog showrooma Poppy. Seminar je otvorila renomirana health, life i business coacherica Dragana Jovanović iz Beograda sa svojim izlaganjem i seminarom „Dan za tebe:  Kako da stvorimo i zaštitimo energiju“, a sa sudionicama je vježbala i svoj koncept yoge za poslovne žene koja se provodi u stolici, na radnom mjestu.

„Današnje žene rade više, znaju više, postižu više, pružaju više i zahtijevaju više. To je globalni trend koji se događa i na ovim prostorima. Kako bismo se uskladile s ovom promjenom koja utječe na sve aspekte života žene, od zdravlja i obiteljskog života do slobodnog vremena, trebale bismo naučiti alate koji će nam dati vještine i znanja za upravljanje vlastitim životom. Upravo te alate podijelila sam sa sudionicama 3R seminara tijekom protekla dva dana, u Zagrebu. Moj program Dan za Tebe nastao je na temelju dugogodišnjeg rada s klijenticama koje su željele uspostaviti narušenu ravnotežu koju današnji način života nosi,“ naglasila je tijekom 3R seminara Dragana Jovanović, koja tijekom posljednjih godina u cijeloj regiji uspješno coacha poslovne žene u brojnim velikim korporacijama.

„Mi žene sve češće same sebi sličimo istočnjačkoj boginji s osam ruku koja zna sve osim što bi tih osam ruku trebalo raditi. Na poslu u istom trenutku pišemo mailove, doručkujemo, šaljemo poruku djetetu što da odjene za školu, dok se pokušavamo sjetiti jesmo li isključile štednjak nakon kuhanja jutarnje kave. Tako naše stanje zadovoljstva zbog uspješne karijere zbog povećane doze zadataka, poslovnih i privatnih  koje sebi postavljamo, prerasta u žurbu, nedostatak fokusa, progresivno ludilo u kojem nismo nikome dobre, a najmanje sebi!  Upravo iz tog razloga, sa svojim seminarom Dan za Tebe ženama nastojim vratiti pozornost na sebe, svoju svrhu i vrijednosti. Kako bismo bile utemeljene u sebi, moramo znati kako ostati u dobrom stanju, kako upravljati sobom, svojim stresom koji u vremenu poremećaja pozornosti i sveopćeg  ubrzanja predstavlja najveći izazov s kojim se susrećemo kao poslovne žene,“ zaključuje Dragana Jovanović.

Tijekom dva seminarska dana, s polaznicama 3R seminara radile su i druge vrhunske predavačice, dr.sc. Elvira Mlivić Budeš, poznata konzultantica za razvoj poslovnih vještina iz Vedre kuće znanja Filaks, a također i marketinška stručnjakinja te image konzultantica Andreja Horvatić koja im je približila značaj neverbalne komunikacije i poslovnog looka.  U završnici seminara, male tajne decentnog šminkanja za svakodnevne poslovne sastanke, sudionicama su prenijeli make up stručnjaci iz tvrtke Kameja. 

U seminaru su sudjelovale hrvatske managerice i poduzetnice, a seminar je organiziran pod pokroviteljstvom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba i u organizaciji agencije Kodil Media. Na kraju seminara najavljeno je i regionalno širenje ove zanimljive antistresne platforme, te će tako 3R seminari nakon ljetne stanke biti održani u susjednoj Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije