Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imenovanje

Dr. Dino Ivan Dogan novi Izvršni direktor Europlakata Hrvatska

Dr. Dino Ivan Dogan
Foto: PR FOTO
1/2
24.10.2014.
u 11:34

Najveća hrvatska tvrtka za vanjsko oglašavanje, EUROPLAKAT d.o.o., bilježi ovih dana spektakularni novi pristup. Dr. Dino Ivan Dogan, dugogodišnji član uprave HRVATSKOG TELEKOM-a preuzima mjesto direktora EUROPLAKATA d.o.o.

Karl Javurek, Generalni direktor Gewista GmbH, većinski vlasnik EUROPLAKATA d.o.o. „Poznajem gospodina dr. Dogana iz vremena njegove uspješne karijere kao člana uprave TELEKOM i MOBILKOM Austrija te sam ponosan, da ćemo s njim, kao međunarodno poznatim top managerom, poduzimati nove poslovne korake. Dr. Dogan je uvjeren da će EUROPLAKAT i dalje držati vodeću poziciju na hrvatskom tržištu vanjskog oglašavanja, a posebice u gradu Zagrebu.“

Dr. Dino Ivan Dogan je jedan od najpoznatijih hrvatskih managera. Svoju je karijeru započeo kao vodeći manager u ALCATEL-u u Francuskoj i Njemačkoj, sudjelovao kao član uprave u izgradnji VIPNET-a Hrvatska, potom nastavio svoj poslovni put kao član uprave TELEKOM i MOBILKOM Austrija te do nedavno bio član uprave HRVATSKOG TELEKOM-a.

Dr. Dogan je također i profesor na Zagrebečkoj školi ekonomije i managementa kao i počasni predsjednik Njemačko-hrvatske industrijske i trgovačke komore. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije