Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Besplatnim edukacijama i seminarima do novih znanja

HGK
Foto: HGK
PR
Autor
PR članak
31.03.2015.
u 08:00

Komora također organizira radionice na kojima se mogu dobiti jasne upute kako novi zakoni utječu na poslovanje i kako prilagoditi djelatnost novim okolnostima.

Poznato je kako različite vrste seminara i edukacija nisu svima dostupne zbog visokih cijena. HGK za svoje članice takve usluge gotovo svakodnevno organizira besplatno, od pružanja znanja kako izvoziti ili započeti poduzetničku djelatnost, do uvida u međunarodne natječaje i pravila.

Komora također organizira radionice na kojima se mogu dobiti jasne upute kako novi zakoni utječu na poslovanje i kako prilagoditi djelatnost novim okolnostima. Svaki dobar poduzetnik je dobro informiran poduzetnik. HGK, koja se može pohvaliti najvećom bazom podataka o stanju hrvatskoga gospodarstva, pomaže svojim članovima da ostanu informirani te im u najkraćem roku pruža sve informacije i podatke iz komorskih baza, kreirane prema njihovoj potrebi.

HGK raspolaže preciznom i opširnom bazom podataka koja se sastoji od trgovačkoga registra, proizvoda i usluga te financijskih i rezultata uvoza i izvoza svih hrvatskih tvrtki. Uz pomoć stručnjaka Komore, analizom podataka, poduzetnici mogu pratiti dosadašnje rezultate poslovanja, predviđati buduće trendove i donositi prave poslovne odluke. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?