Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOTIVNI ČLANAK

BDM Club - Sjajna priča o networkingu

BDM Club
Foto: BDM Club
1/4
17.03.2014.
u 14:45

BDM Club je poslovni klub koji okuplja 89 gospodarstvenika iz Istre, ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva radi međusobne pomoći, poslovne suradnje i razmjene iskustava i korisnih informacija potrebnih za svakodnevno poslovanje.

 Nastao je i razvija se na tradiciji godinama jednog od vodećih istarskih knjigovodstvenih ureda B.D.M. d.o.o. Poreč, koji već 22 godine uspješno brine o poslovnom uspjehu stotina istarskih i inozemnih poduzetnika i koji je 2014. godine po svojim karakteristikama uvršten na listu "Hrvatskih TOP 20 najboljih računovodstvenih i srodnih kompanija".

U sklopu rada kluba redovito se održavaju seminari i radionice, a predavači su vrsni teoretičari ekonomije, važna imena poput g. Vladimira Sriće i g. Kamila Antolovića.

Iznimno zanimljiva aktivnost kluba je osmišljavanje, režiranje i produkcija video spotova za članove kluba. Više o radu kluba, aktivnostima i članovima možete pronaći na ovom linku: www.bdmclub.hr

Poslovno umrežavanje nije stvar budućnosti, već potreba sadašnjosti

Umrežavanje (engleski: networking) je povezivanje poduzetnika iz iste i/ili različitih djelatnosti, kako bi međusobnom interakcijom članovi došli do novih informacija i spoznaja o tome kako uspješnije poslovati, kako biti konkurentniji na domaćem i stranom tržištu, kako se najbolje educirati i na koji način poslovno napredovati.

Osim za razmjenu informacija i iskustava, umrežavanje je najneposredniji mogući način predstavljanja vlastite djelatnosti drugim poduzetnicima te prikupljanja informacija o tome što nama drugi poduzetnici mogu ponuditi, a što spada u naše poslovne potrebe.

Dodamo li tome da pripadanje istom klubu utječe na jačanje osobnog poslovnog rasta, na međusobne odnose i zbližavanje njegovih članova, kao značajnim preduvjetima za stabilnu i etičnu poslovnu suradnju, korisnost umrežavanja postaje još jasnija i naglašenija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije