Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dodjela

Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit ponijeli titulu EY poduzetnika godine

poduzetnik godine
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/26
19.03.2015.
u 22:37

među 28 poduzetnika koji su zadovoljili kriterije, finalisti su bili i Goran Šutalo iz tvrtke Color emajl d.o.o., Ante Mandić iz tvrtke IN2 d.o.o i Nikola Dujmović iz tvrtke Span d.o.o.

Alan Sumina i Zoran Vučinić, dvojac iz tvrtke Nanobit, ponijeli su titulu EY poduzetnik godine koja je u četvrtak u muzeju Lauba prvi puta dodijeljena u Hrvatskoj. Oni će predstavljati našu zemlju na svjetskom natjecanju u Monte Carlu u lipnju. 

Dodijeljene su i nagrade u dvije potkategorije. Ona pod nazivom Tehnološka inovativnost dodijeljena je finalistu Mati Rimcu, dok je nagradu u potkategoriji Međunarodno postignuće dobio Alojzije Šestan iz tvrtke Šestan-Busch.

Uz spomenute, a među 28 poduzetnika koji su zadovoljili kriterije,  finalisti su bili  i Goran Šutalo iz tvrtke Color emajl d.o.o., Ante Mandić iz tvrtke IN2 d.o.o i Nikola Dujmović iz tvrtke Span d.o.o.

>> Google Play ne dopušta izravnu prodaju softvera hrvatskim IT tvrtkama

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
00:12 20.03.2015.

Čestitke dobitnicima. Eto ima i dobrih primjera u Hrvatskoj, a ne samo politika i podmetanja..

MO
morlak
06:38 20.03.2015.

Sve O.K. no vaše foto galerije rađene su isključivo za članove obitelji i najbliže prijatelje. Naime prosječan čitatelj rijetko koga na tim slikama može prepoznati, a tekst koji ide uz sliku obično je uvijek isti (ne govori ništa o sadržaju slike), a da ne govorim koliko me ne zanima tko je sliku učinio (to ne propuštate napisati).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije