Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

20. rođendan Gastrobita

gastrobit
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
30.06.2014.
u 12:00

Vodeća hrvatska tvrtka za izradu profesionalnih rješenja za praćenje robnog poslovanja u ugostiteljstvu i hotelijerstva – GASTROBIT d.o.o. - proslavila je svoj 20. rođendan. Dvjestotinjak okupljenih proslavilo je godišnjicu tvrtke, koja redovito prati zahtjeve tržišta, te konstantno ulaže u svoj vlastiti razvoj.

Tvrtka GASTROBIT d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka s dvadesetogodišnjim iskustvom u izradi profesionalnih rješenja za praćenje robnog poslovanja u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, nastala objedinjavanjem dviju tvrtki - TOMISLAV 1994 d.o.o. i MICROGRAMM d.o.o..

Njezin početak započinje osnivanjem tvrtke TOMISLAV 1994 d.o.o. koja se bavila trgovinom i servisom naplatnih uređaja, u ono vrijeme „pametnih“ POS uređaja, te razvijanjem aplikacije za prijenos podataka na računalo. Tijekom godina, zahtjevi tržišta su se povećavali što je nagnalo tvrtku za razvoj vlastitih aplikacija namijenjenih ugostiteljskim i maloprodajnim objektima. Godine 2012. tvrtka je ostvarila dodatna postignuća na području poslovanja – širenje na područje Dalmacije; te povećanje broja korisnika akvizicijom konkurentske tvrtke MICROGRAMM d.o.o..

Važna stavka tvrtke GASTROBIT su aplikacije za ugostiteljstvo poznate pod nazivom „SMART RJEŠENJA“, koje pružaju ogromnu količinu informacija vezanih za poslovanje ugostiteljskog objekta. Vlastiti helpdesk i mobilna servisna služba, svim korisnicima su na raspolaganju tijekom cijelog radnog vremena, a posebnim ugovorom o održavanju moguće je koristiti navedene usluge 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu. Učinkovitost „SMART RJEŠENJA“ pokazuje velik broj partnera.

Usko specijalizirani za navedeno poslovanje, prateći razvoj tehnologije, osluškujući zahtjeve tržišta i konstantno ulažući u vlastiti razvoj s godinama poslovanja i opstanka na tržištu, danas, nakon 20 godina postojanja i opstanka na tržištu tvrtka GASTROBIT u mogućnosti je riješiti svaki zahtjev njihovih korisnika na obostrano zadovoljstvo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?