Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJELA JOJ FOTOGRAFIJA

Playboyeva zečica mogla bi otići u zatvor na šest mjeseci zbog ismijavanja pretile žene

Dani Mathers
Foto: Facebook
1/7
29.11.2016.
u 14:59

Mathers je u teretani tajno snimila golu 70-godišnju pretilu ženu i tu fotografiju objavila na društvenim mrežama. Dani je 2015. bila proglašena za Playmate godine, a osim zatvorske kazne, mogla bi biti kažnjena i s 1000 dolara zbog fotografije koju je objavila u srpnju

Playboyev model Dani Mathers (29) mogla bi otići u zatvor na šest mjeseci ako bude proglašena krivom zbog zadiranja u privatnost, piše telegraph.

Mathers je u teretani tajno snimila golu 70-godišnju pretilu ženu i tu fotografiju objavila na društvenim mrežama. Dani je 2015. bila proglašena za Playmate godine, a osim zatvorske kazne, mogla bi biti kažnjena i s 1000 dolara zbog fotografije koju je objavila u srpnju, i zbog koje su je žestoko kritizirali jer je ismijala ženu komentarom: "Ako ja ne mogu ovo gledati, onda ne možete ni vi".

Dani se nije pojavila na sudu u ponedjeljak, a njezin odvjetnik je kazao kako ona žali zbog svog postupka.
– Krivo joj je i nadamo se kako ćemo riješiti ovaj slučaj tako da svi budemo zadovoljni – kazao je odvjetnik Tom Mesereau. Inače, Mathers je izbačena iz popularne teretane u Los Angelesu nakon tog incidenta, a i izgubila je i posao voditeljice na radiju.

Ismijavanje izgleda je ponižavajuće

– Ismijavanje nečijeg izgleda je ponižavajuće i ima dugotrajne posljedice na osobu koju se ismijava. Premda ismijavanje nije zločin, povreda privatnosti da bi se nekog ismijalo jest, i moramo stati na kraj tome – kazao je tužilac Mike Feuer.
Mathers se javno ispričala na Twitteru i rekla kako je fotografija trebala biti poslana kao privatna poruka, a ne objavljena javno.
– Žao mi je što sam to napravila. Treba mi malo vremena za sebe kako bih se nosila s posljedicama ove strašne stvari – napisala je Mathers na Twitteru. 

>>Bio žrtva virtualnog zlostavljanja, a sada ga očekuje party s 2000 žena

Ključne riječi

Komentara 4

HA
harakiri
22:38 29.11.2016.

podrška zečici. debljina je ružna i pogubna za zdravlje. debele ljude bi trebalo češće ismijavati da ih se potakne na promjenu životnog stila

ST
strsljen2013
08:51 01.12.2016.

Kako njihova policija uzima uzorke iz smećam, kupi čaše sa stolova bez naloga itd. tvrdeći da je javna površina isto tako se i teretana smatra javnom površinom.

TO
tonkica
09:45 01.12.2016.

Mislim da je zasluzila kaznu i da ona treba biti poruka ostalima "ja sam savrsena" kuckicama koje se rugaju drugim ljudima. Malo sam emotivna jer sam i osobno u teretanama sretala (vrlo rijetko, ali ipak) takve zene, cak sam i ponosna sudionica "chick fight" u svlacionici u teretani. Pobornik sam mota " ako neces pomoci- suti ", naime osobama koji se bore sa viskom kilograma nimalo nije ugodno uci u svlacionicu i skinuti se ispred nas prema kojima je genetika bila "darezljiva" i koji smo imali vise volje i vremena drzati do svog tijela. Meni osobno je drago vidjeti da ljudi pokusavaju i uvijek cu ih podrzati u namjeri da budu sretni i zadovoljni, ali i dalje ovakve osobe poput Dani zelim osobno "zadaviti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije