Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJDUHOVITIJA OSOBA NA SVIJETU

Peđa Bajović ipak nije ušao u finale natjecanja

Peđa Bajović
Foto: Promo
1/5
07.12.2016.
u 11:30

Presudili su glasovi s interneta gdje su mnogoljudne zemlje (Malezija, Filipini, Indija) i jaka dijaspora (Izrael, Grčka) odradile svoje, s tim da mislim da je objektivna kvaliteta najveća kod kolegice iz Grčke Katerine Vrane – javio nam se Peđa iz Helsinkija

Hrvatski komičar Predrag Peđa Bajović ipak nije ušao u finale natjecanja za najduhovitiju osobu na svijetu, koja se u organizaciji Laugh Factoryja održava u Helsinkiju. Nakon što je u konkurenciji 89 komičara iz 56 zemalja ušao u polufinale među 20 najboljih, Peđa je nastupio uživo u Helsinkiju, a na kraju je zauzeo deveto mjesto. O odlasku u finale podjednako su odlučivali glasači na internetu i ocjenjivački sud, no ipak su u finale otišle zemlje koje su imale najveću glasačku bazu.

Predstavnica Grčke je favorit

– Presudili su glasovi s interneta gdje su mnogoljudne zemlje (Malezija, Filipini, Indija) i jaka dijaspora (Izrael, Grčka) odradile svoje, s tim da mislim da je objektivna kvaliteta najveća kod kolegice iz Grčke Katerine Vrane. Da je moj nastup bio i puno bolji, a i nije baš bio na razini zadatka, svejedno se ne bih progurao u to finale – javio nam se Peđa iz Helsinkija.

Finale je na rasporedu sutra, 8. prosinca navečer, a o svemu će ponovno odlučivati internetski glasači. Glasanje će trajati 24 sata na stranici Laugh Factoryja, a tada ćemo doznati i tko je najduhovitija osoba na svijetu. Za našeg Peđu je ovo bilo još jedno dobro iskustvo, a da se dobro zabavljao s kolegama u Helsinkiju, govore i fotografije i videoklipovi na njegovu Facebook profilu.

>>Bajović među najboljim svjetskim komičarima

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
16:09 07.12.2016.

koga on predstavlja..srbiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije