Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog izbornog potopa

Tomasović traži ostavku Srba, povlačenje Đapića i izbore u HSP-u

tomasović (1)
Tino Jurić/PIXSELL
07.12.2011.
u 06:58

"Zbog egoizma, nesloge, sebičnosti, gluposti i međusobnog nerazumijevanja svih pravaških čelnika, i mene samoga, hrvatskom smo narodu oduzeli 10 saborskih zastupnika"

Ponukan katastrofalnim rezultatima na izborima,Hrvoje Tomasović, predsjednik splitskog HSP-a, traži ostavku predsjednika stranke Danijela Srba, povlačenje iz aktivne politike počasnog predsjednika Ante Đapića i nove stranačke izbore za koje je već najavio svoju kandidaturu.

 „Moram se u svoje ime kao i u ime onih koji misle poput mene ispričati hrvatskom narodu i svim pravaškim biračima zbog egoizma, nesloge, sebičnosti, gluposti i međusobnog nerazumijevanja svih pravaških čelnika, kao i mene samoga, što smo hrvatskome narodu oduzeli 10 saborskih zastupnika u najvažnijem trenutku naše domovine kada bismo trebali ući nanovo u državne asocijacije i za to nemamo ni isprike niti obrazloženja!“, napisao je u otvorenom pismu Tomasović. Istaknuo je kako su tri pravaške stranke imale potporu 140.000 birača i dobile samo jednoga zastupnika.

„Tražim da cjelokupno predsjedništvo HSP-a da mandate na raspolaganje jednako kao i svi predsjednici županijskih vijeća, predsjednici podružnica te svi stranački dužnosnici odmah!

Tražim da se počasni predsjednik bezuvjetno odmah povuče iz aktivne politike te da se u najbržem vremenu sazove sabor stranke na kojem će se provesti potpuno demokratski izbori!“, zahtijeva Tomasović koji je ovim putem najavio svoju kandidaturu za predsjednika HSP-a. Pozvao je sve pravaše i stranačke dužnosnike, konkretno Mirka Dusparu, da i oni iznesu svoju kandidaturu „jer ako još imamo imalo morala i časnosti, to je najmanje što u ovome trenutku možemo učiniti za stranku!"

Komentara 46

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
08:10 07.12.2011.

Nemoguće je to Hrvoje jer ti dotična gospoda npr.podržavaju lopine u zagrebačkom HSP-u M.Ivančić i A.Jurina te do današnjeg dana nisu ništa poduzeli da taj lopovski dvojac smjene,a u svemu im pomaže i tajnik V.Jukić.

AR
ArsenT
08:22 07.12.2011.

Nikad nije kasno, možda sam neupućen, ali sve što govori Hrvoje je zapravo je normalno, HSP je s Točijem Tadićem imao lijepu perspektivu, treba ostaviti po strani bilo kakve teorije zavjere jer bi moglo nastati još štete, rezultati na izborima dovoljan su argument... Da su pravi, svi HSP-ovi bi se okupili ponovno i dogoovorili utjecaj u novoj stranci temeljem rezultata na izborima. Ovo vodstvo HSP bi se trebalo samo povući, a Đapić bezuvjetno povući iz stranke (kako je rekao Hrvoje)

CR
croking
07:57 07.12.2011.

Kasno Hrvoje,nepopravljivu štetu ste već napravili.Zaje..ba..li ste narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije