Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drži se običaja

Iranac se tijekom dodjele medalja odbio rukovati s Kate Middleton

Semafor HNL Nogomet
Foto: Marko Lukunić
1/2
05.09.2012.
u 10:39

Nisam želio nikog uvrijediti. Zbog društvenih i vjerskih razloga nisam se smio rukovati s vojvotkinjom Kate, rekao je Iranac

Iranski diskaš Mehrdad Karam Zadeh na Paraolimpijskim igrama u Londonu osvojio je srebro, a tijekom dodjele medalja na pobjedničkom postolju odbio je pružiti ruku vojvotkinji Kate Middleton.

− Nisam želio nikog uvrijediti. Zbog društvenih i vjerskih razloga nisam se smio rukovati s vojvotkinjom Kate, rekao je Iranac.

Iz iranske delegacije objasnili su kako to nije bila politička poruka već da je u Iranu zabranjeno rukovanje muškarca i žene koji nisu u rodu.

Glasnogovornici kraljevske obitelji kazali su kako su upozorili vojvotkinju da bi se to moglo dogoditi te da su joj savjetovali da se rukuje sa Zadehom samo ako on ispruži ruku.

Komentara 1

SV
sven222
13:20 05.09.2012.

čemu takav bombastičan naslov kad se lijepo vidi da ni ona nije pružila ruku a samim time on nije mogao odbiti istu...lijepo se vidi da se je on naklonio a da se je i ona isto lagano naklonila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije