Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRIŠEMO GRANICE

Zlatan Zuhrić Zuhra pozvao Hrvate da 'zbrišu preko granice'

Zlatan Zuhrić Zuhra
18.05.2015.
u 23:01

Možda nije najaktivniji, a ni sportski najosvješteniji, ali je definitivno – najduhovitiji

Jedan od najaktivnijih i sportski najosvještenijih muškaraca, Zlatan Zuhrić Zuhra priključio se pokretu #brisemogranice! Ekipa Polleo Sporta koja je inicijativu i pokrenula, s velikim je zadovoljstvom pogledala Zuhrin video poziv na sudjelovanje koji će i vas sigurno nasmijati!

Projekt #brisemogranice, kojim se želi motivirati pojedince da brišu vlastite granice u životu, zaintresirao je i našeg najpoznatijeg komičara Zuhru. Možda nije najaktivniji, a ni sportski najosvješteniji, ali je definitivno – najduhovitiji! U svom video pozivu Zuhra pokazuje „zanosne mišiće“, te na simpatičan način potiče sve nas na zdrav život, upornost, trud i naravno brisanje granica. Doduše, njemu je nemoguće snimiti ozbiljan video pa u cijelu inicijativu uključuje i BDP i ideju o brisanju „preko granice“.

- Ako slučajno i vi želite zbrisati preko granice, molimo vas da se prije toga pridružite našem pokretu #brisemogranice i postanete dio naše humanitarne zajednice! Pozivamo te da nam putem društvenih mreža (Instagram, Twitter, Facebook) pokažeš svoje zdrave navike i na taj način inspiriraš druge. Koristi hashtag #brisemogranice i „post-aj“ svoje fotke, video uratke ili motivacijske poruke - poručuju organizatori.

Posjetite www.brisemogranice.com i svojom objavom budite jedan od motivatora. I ono najbitnije - za svaku osobu koja objavi sadržaj na društvenim mrežama, Polleo Sport donira po jednu kunu „Zakladi Paraolimpijac“. Uz ovu aktivnost, možete pridonijeti i kupnjom motivacijske narukvice „Brišemo granice“ po cijeni od 15 kuna gdje se sav prihod od prodaje donira spomenutoj zakladi.

>> Što im je zajedničko? Pranjić, Kovačić, Perišić, Tomečak, Kramarić i Rebić zajedno za isti cilj

Komentara 5

LA
LANA555
01:58 19.05.2015.

Mila majko ide brod.

ZO
zoom
10:14 19.05.2015.

Ja se spremam...a tebi dobro i tu:-))))

SA
samoborka
23:27 18.05.2015.

Kad ce vec netko napokon pozvati Hrvate da se ostave cigareta, alkohola i kukanja i uhvate posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije