Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mateša i Čop u Minsku

Zagreb će 2017. biti domaćin Skupštine Europskih olimpijskih odbora

Zlatko Mateša
Foto: Pixsell
1/9
23.10.2016.
u 00:18

Na sjednici Skupštine EOO-a u glavnom gradu Bjelorusije su i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, istodobno član Izvršnog odbora EOO-a, te glavni tajnik HOO-a Josip Čop

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) bit će u prosincu 2017. godine domaćin 46. Opće skupštine Europskih olimpijskih odbora (EOO), zaključeno je u Minsku gdje su se na ovogodišnjoj Skupštini okupili predstavnici 50 europskih nacionalnih olimpijskih odbora kao i predstavnici Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) te organizacijskih odbora nadolazećih olimpijskih igara i olimpijskih festivala europske mladeži.

Na sjednici Skupštine EOO-a u glavnom gradu Bjelorusije su i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, istodobno član Izvršnog odbora EOO-a, te glavni tajnik HOO-a Josip Čop.

Jedna od najvažnijih odluka ovogodišnje Skupštine EOO-a svakako je dodjela domaćinstva drugog izdanja Europskih igara 2019. godine Minsku.

>>Predsjednik MOO-a Thomas Bach želi Igre proširiti izvan Tokija

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
09:33 23.10.2016.

Za to ce biti novca a za Sportase koji svojim uspjesima doprinose vise od HHO a nema kad trebaju ici na veca takmicenja van .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije