Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u Njemačkoj

Veliki uspjeh Bambi kidsa, osvojene su dvije brončane medalje

Bambi kids
Foto: arhiva
1/5
22.04.2017.
u 23:47

Sestre Kopić Gabriela 13 godina i Paula 10 godina su treće u Europi, Sestre Gašparović Laura 7 godina i Lorena 12 godina su četvrte u Europi. Iva Bingula 11 godina i Pia DUJMIĆ 9 godina su također četvrte u Europi

U Njemačkom gradu Wunsiedel održano je Europsko prvenstvo u fit kidu.Reprezentacija Hrvatske nastupila je sa šest curica koje su branile boje Hrvatske. U konkurenciji preko sto djece u svakoj kategoriji osvojili smo dva treća mjesta i četiri četvrta mjesta.

Sestre Kopić Gabriela 13 godina i Paula 10 godina su treće u Europi, Sestre Gašparović Laura 7 godina i Lorena 12 godina su četvrte u Europi. Iva Bingula 11 godina i Pia Dujmić 9 godina su također četvrte u Europi.

Svakodnevni  treninzi, pripreme, natjecanja svaki vikend je dovelo do sjajnih rezultata ovih vrijednih cura i uporne trenerice, internacionalne sutkinje i predsjednice NABBA&WFF Croatia te predsjednice kluba Bambi kids Slobodanke Tintor!

Također Bambi kids je domaćin velikog plesnog spektakla jednog od najvećih u Hrvatskoj INTERNATIONAL DANCE OOEN ZAGREB koji će se održati 6-7 svibnja u Zagrebu.Domaćin će ugostiti preko 400 klubova, preko 4000 tisuće plesača iz 25 država,natjecanje je kvalifikacijsko za Svjetsko prvenstvo u Rimu 2017. Pokrovitelj ovog netjecanja je predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović, ured za obrazovanje, kulturu i sport, turistička zajednica grada Zagreba!

Cast nam je najaviti 15 internacionalnih sudaca i svjetski poznatih koreografa Kobi Rozenfeld iz L.A koreograf Beyonce i Rihane, Oscar Tornel iz Švedske koreograf i plesač Justina Bibera, Sabrina Rinaldi iz Milana, Stefano Selati iz Rima, Tihomir Mitev iz Bugarske, Markus Kitner iz Njemačke, Aleksandra Kobilak iz Poljske, Milos Isailović iz Srbije, Aleksandra Rapajić iz Srbije, Batasa Galuz Jekić iz BiH, Nataša Jelača Vojvodić Srbija,Tamara Grujchinovska Makedonija,Dejan Brkić iz BiH, Matija Novosel  te mnogi drugi.

Direktorica i organizatorica INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB 2017. Slobodanka Tintor najavljuje da je domaćin Europsko 2018 u Zagrebu. Moramo istaknuti da dovodimo plesače prvi put u Hrvatsku iz Indije, Cipra.

Sve je spremno za najveći plesni spektakl u Hrvatskoj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije