Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI S 2:1

Velika pobjeda Medveščaka: U Ledenoj pao favorit za osvajanje lige!

Medveščak - Bars
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/18
17.10.2016.
u 21:55

Medveščak je u Zagrebu slavio protiv jednog od favorita za naslov, vodeće momčadi Istočne konferencije i ekipe koja je od zadnjih 11 susreta dobila čak 10.

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u susretu KHL lige u Zagrebu momčad Barsa iz Kazanja s 2:1 (1:1, 0:0, 1:0). 

Medveščak je u Zagrebu slavio protiv jednog od favorita za naslov, vodeće momčadi Istočne konferencije i ekipe koja je od zadnjih 11 susreta dobila čak 10. 

Već u 5. minuti Brandon McMillan je doveo medvjede uz vodstvo, a izjednačio je Fjodor Malihin u 14. minuti. Nakon što u drugoj trećini nije bilo golova pobjednički pogodak za Zagrepčane ubilježio je Tomas Mertle u 48. minuti na dodavanje Blakea Parletta

Medveščak je pobjedom sada 11. s 26 bodova, a osmo mjesto koje vodi u doigravanje bježi mu četiri boda. Za dva dana Medveščak dočekuje Neftehimik

>> Medveščak vodio 2:0 pa izgubio od Vitjaza

Komentara 2

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:34 18.10.2016.

Serbus dragi Zagreb moj !

DU
Deleted user
23:12 17.10.2016.

Koja namještanja da je to strašno. Davno sam rekao da je to cirkus za glumce. Samo Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije