Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SITUACIJA

Pogledajte kako je snimatelj srušio Usaina Bolta i posjekao ga po nozi

Usain Bolt
Foto: Reuters/PIXSELL
27.08.2015.
u 16:58

– Srušio me samo tako! Iznenadilo me – rekao je uz smijeh prilikom intervjua dok su mu pokazivali snimku.

Usain Bolt pobijedio je Justina Gatlina i osvojio zlatnu medalju na 200 metara na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, što mu je 16. put na velikim natjecanjima. No slavlje mu je ipak upropašteno i rezime svega jest posjekotina na nozi.

Dok je trčao slavljenički krug po atletskoj stazi, u stopu ga je pratio snimatelj na Segwayu, a u jednom trenutku kotač mu je zapeo za ogradu sa strane, izgubio je kontrolu i udario u Jamajčanina te ga srušio na tlo.

Brzo se najbrži čovjek na svijetu snašao, podigao i otrčao dalje, iako su prvi koraci bili popraćeni šepanjem. Snimatelj se našao u užasnoj situaciji. Naravno, mogao je ozlijediti Bolta, u tom trenutku najveću zvijezdu na stadionu i malim ekranima diljem svijeta. Srećom, osim male posjekotine, ništa se nije dogodilo.

– Srušio me samo tako! Iznenadilo me – rekao je uz smijeh prilikom intervjua dok su mu pokazivali snimku te nastavio:

– Sve je u redu, nema ozljeda osim manje posjekotine.

Odahnuli su svi na Jamajci, ali i svi ljubitelji atletike. Gledat ćemo najbržeg u povijesti već ove subote, 29. kolovoza, u štafeti 4 x 100 metara.

>> Bolt je nezaustavljiv: Pobijedio Gatlina i osvojio zlato na 200 metara

Komentara 1

Avatar pekarr
pekarr
17:21 27.08.2015.

hahahahah ovo je bolje od onog klinca kojeg je strojovođa mlatnuo čizmom u glavu na pol metra od pruge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije