Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! MISS

Upoznajte Petru: Prijateljica me iz ritmike odvukla u ples

Petra Tokić
Foto: Direkcija izbora Miss sporta
1/3
18.04.2014.
u 12:35

- Treniram četiri puta tjedno, što znači da se rekreativno bavim tim sportom, već mu pristupam maksimalno ozbiljno – istaknula je Petra.

Petra Tokić (17) bila je članica prve hrvatske skupne vježbe u ritmičko-sportskoj gimnastici. Sa skupnom vježbom nastupila je na Europskom prvenstvu u Minsku 2011. Šest godina bavila se ritmičko-sportskom gimnastikom u klubu Zagreb.

Kao juniorka osvojila je prvo mjesto u višeboju na međunarodnom božićnom turniru u Zagrebu, a bila je najbolja hrvatska juniorka u vježbi s trakom.

Foto: Direkcija izbora Miss sporta/Tihana Naglić

– Htjela sam se okušati u plesu pa sam otišla u klub Modus. Na show dance me nagovorila najbolja prijateljica Vanja. Treniram četiri puta tjedno, što znači da se rekreativno bavim tim sportom, već mu pristupam maksimalno ozbiljno – istaknula je Petra.

>> Kandidatkinja za Miss sporta: Glavno da dečko nije ljubomoran
>> Zašto sam izabrala atletiku? Pa kao mala bila sam najbrža u igri lovice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije