Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival odbojke

Umjesto medalja, svaki sudionik dobio je loptu

14.09.2014., Zagreb - U organizaciji Hrvatskog saveza odbojke na pijesku i Kluba odbojke na pijesku Zagreb, a pod pokroviteljstvom Europske odbojkaske federacije, na jarunskom jezeru odrzan je Festival odbojke na pijesku.    Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
16.09.2014.
u 11:45

Zbog lošeg vremena (poplave u Bosni i Hercegovini i zemljama u okruženju) neke su ekipe otkazale dolazak.

Na pješčanim terenima Kluba odbojke na pijesku Zagreb na Jarunu održan je međunarodni Festival odbojke na pijesku. Pokrovitelj je bio Europski odbojkaški savez, a organizaciju Festivala preuzeo je Klub odbojke na pijesku Zagreb, koji se pobrinuo da ta sportska priredba bude na visokoj razini i u skladu s najvišim standardima CEV-a.

- Usprkos lošim vremenskim uvjetima, okupilo se stotinjak djece koja su igrala na svih šest terena - rekao je Damir Radeljić, predsjednik Hrvatskog saveza odbojke na pijesku.

Ekipe su bile podijeljene u pet dobnih kategorija (do 10, 12, 14, 16 i 18 godina). Svi pobjednici u svim kategorijama na dar su dobili službene lopte, što je, naravno, oduševilo i njih i roditelje te publiku. Uspjeh Festivala upravo je sjedinjenje odbojke na pijesku i odbojke, rekreativaca i roditelja koji su budno pratili borbu za svaki poen.

>>U Umagu nastavljaju, žele i Svjetsku seriju odbojke na pijesku

>>Mlada sportašica prelijepa da bi igrala odbojku?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije