Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje Zagiping

U Zagreb stiže 800 natjecatelja iz 17 zemalja

Stolni tenis, Zagiping, Croatia Open
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/15
21.05.2016.
u 12:34

- Bilo bi i više sudionika da je bolja financijska situacija, ali svejedno sam prezadovoljan odazivom, kazao je Šurbek

Svibanj je mjesec stolnog tenisa u gradu Zagrebu. U utorak, 24. svibnja, hrvatska metropola ugostiti će najbolje svjetske stolnotenisače na Zagreb Openu, a od petka, 20. svibnja, pa sve do nedjelje, 22. svibnja, Dom sportova će okupirati mladi stolnotenisači, piše Hrvatski stolnoteniski savez.

Počinje Zagiping, jedno od najvećih natjecanja za mlađe uzraste, a ove godine u svom 63. izdanju natjecat će ih se oko 800 iz 17 zemalja. Gradonačelnik Milan Bandić je pokrovitelj turnira, službeno otvorenje je u subotu, 21. svibnja, u 11 sati. U petak i subotu natjecanja će trajati od 8 do 22 sati, u nedjelju od 9 do 14 sati.  Igrat će se u četiri kategorije (najmlađi kadeti, mlađi kadeti, kadeti i juniori) pojedinačni i ekipno i to u ženskoj te muškoj konkurenciji.

- Bilo bi i više sudionika da je bolja financijska situacija, ali svejedno sam prezadovoljan odazivom. Posebna zahvala ide gradonačelniku Bandiću koji je uvijek bio spreman pomoći stolnom tenisu. Zahvala ide i Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Turističkoj zajednici grada Zagreba, Sportskom savezu grada Zagreba, Ustanovi za upravljanje sportskim objektima te Gradskom uredu za promet grada Zagreba koji nam je osigurao besplatan parking tri dana - istaknuo je Dragutin Šurbek, direktor turnira koji je 1990. godine bio i pobjednik u konkurenciji mlađih kadeta.

>>Dvojica iz Top 10 dolaze na Croatia Open

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije