Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP DIVIZIJE 1B

U uvjerljivoj pobjedi protiv V. Britanije zabio i najstariji debitant za Hrvatsku

Hrvatska hokejaška reprezentacija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
20.04.2014.
u 14:36

Hrvatka je uvjerljivom 4:0 pobjedom protiv Velike Britanije otvorila SP Divizije 1B koje se do 26. travnja igra u Litvi.

Hrvatka je uvjerljivom 4:0 pobjedom protiv Velike Britanije otvorila SP Divizije 1B koje se do 26. travnja igra u Litvi.

Naši su hokejaši poveli u 13. minuti preko Michaela Novaka. U samoj završnici prve trećine Hrvatska je zabila i drugi gol, a strijelac je bio Dario Kostović.

U svakoj od sljedeće dvije trećine zabili smo po gol i tako stigli do uvjerljive pobjede. U 28. minuti zabio je najstariji debitant u dresu Hrvatske, Alan Letang (38. godina), a konačnih 4:0 postavio je u 47. minuti drugim golom Kostović.

- Igrom smo pokazali da oni baš nisu bili takvi favoriti. Prvih deset minuta smo igrali malo opreznije i možda slabije, dok nismo stekli samopouzdanje. Mi smo svoje šanse bolje iskoristili, ali Mate Tomljenović na golu nam je jako puno pomogao. Padali su po njemu, htjeli su ga Britanci ozlijediti, ali nisu uspjeli - rekao je Kostović.

Hrvatska već u ponedjeljak igra novu utakmicu, a protivnik je Nizozemska.

>> Debi za Hrvatsku u 39. godini: Šanse za mirovinu su 60-40, ali još ne znam na koju stranu

Komentara 3

FU
FULL
19:16 20.04.2014.

Bravo dečki, lako bi se moglo dogoditi da i Vi odete u rang više Ia, to bi bilo više nego fantastično. Poljska je razbila Rumunjsku s 7:0, pitanje je samo, što će napraviti Litva večeras? U tom trolistu treba tražiti pobjednika ako ne bude iznenađenja? P.S. Fantastična utakmica Magnitogorsk-Lev 4:1 za Magnitku, (trenutno je 1:1 nakon 2 utakmice), uz svu "raskoš" (tučnjave i igru) Lev je prvi put "legao" na koljena u pravom smislu riječi i primio 4 gola na utakmici. Bit će zanimljivo u nastavku, već za 2 dana!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:36 21.04.2014.

Bravo !!!!

Avatar gladnijura
gladnijura
13:17 01.05.2014.

MEDVJEDI, MEDVJEDI,MEDVJEDI,...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije