Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK U PRITVORU

U Dinamu bez komentara na uhićenje Bandića

Mamić Bandić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
20.10.2014.
u 14:50

- Uhapšen Milan Bandić! Slučajno baš sada kad bi se trebali fokusirati na udbaše u Njemačkoj i njihovu djecu u Hrvatskoj - smatra Ivana Brkljačić.

U zagrebačkim sportskim krugovima zasad uglavnom nema reakcija na uhićenje gradonačelnika Milana Bandića te, između ostalih, glavnog tajnika zagrebačkog športskog saveza Zdenka Antunovića.

Iz Dinama su tek kratko poručili da nemaju komentara na uhićenje gradonačelnika. Sportaši koji su se izjasnili su jasno stali na Bandićevu stranu. Ivana Brkljačić, nekadašnja atletičarka, a danas direktorica Hanžekovićeva memorijala na Facebooku je podijelila sljedeći status:

- Uhapšen Milan Bandić! Slučajno baš sada kad bi se trebali fokusirati na udbaše u Njemačkoj i njihovu djecu u Hrvatskoj.

- On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi ovaj grad - poručila je na Facebooku Sandra Perković, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska.

>> Iz hercegovačkog zaseoka do pozicije jednog od najmoćnijih ljudi u državi

Komentara 24

GE
geler203
16:19 20.10.2014.

Nisam znao da su Perković i Mustać izvlačili i krali novce Grada Zagreba. Sandra hvala na prosvjetljenju.

KG
Kult_Grada_Zagreba
15:06 20.10.2014.

tik-tak-tik-tak ...još malo i ti si na redu,..

Avatar Azriel
Azriel
15:38 20.10.2014.

meni osobno je sad bitnije kaj umirovljenici kopaju lo kontejnerima, nego kkaj je bilo prije 30 godina. Tak da odskakucete sa tim slikama o Perkovići koji btw bio Tuđmanov spijun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije