Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tek je otvorena

U Češkoj se urušio krov dvorane, tragedija izbjegnuta za dlaku

dvorana
Foto: Youtube/Screenshot
16.01.2017.
u 18:42

Tragedija je srećom izbjegnuta jer su igrači i gledatelji neposredno prije urušavanja pobjegli iz dvorane

Tijekom subotnje utakmice dvoranskog hokeja u češkom gradu Česká Třebová urušio se krov sportske dvorane. Tragedija je srećom izbjegnuta jer su igrači i gledatelji neposredno prije urušavanja pobjegli iz dvorane.

Kamera je snimila događaj, a video je objavljen na YouTubeu. U samo nekoliko sekundi krov se urušio. U trenutku nesreće u dvorani se nalazilo 80 osoba. 

 

Novinar FOX Sportsa Nick Schwartz navodi da se dvorana tek otvorila.

Martin Netolicky, načelnik općine Pardubice, na Facebooku je napisao da svi odgovorni trebaju biti kažnjeni i odgovarati za nesreću koja je srećom prošla bez ljudskih žrtava. Dodao je kako je građevina očito bila traljavo izgrađena.

>>Snijeg u gorskoj Hrvatskoj može stvoriti opterećenje krovu kuće i od 80 tona

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:53 17.01.2017.

Ovaj krov mora da je gradila neka prava hrvatska firma koja je uz Boga i domoljublje metnula manje kvalitetan materijal kako bi lakše ostala svoja na svome sa večom zaradom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije