Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRAMO MISS SPORTA

Tonka želi biti missica: Za mene nije bilo mjesta u plivanju...

Tonka Nekić
Foto: Direkcija Miss Sporta
1/6
25.02.2017.
u 12:13

Tonka se već 11 godina bavi sinkroniziranim plivanjem u Zagrebačkom sinkro klubu.

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama, koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku.

A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom.

Nakon Patricije Herceg, latino i standard plesačice, predstavljamo drugu natjecateljicu.

Tonka Nekić (20) već se 11 godina bavi sinkroniziranim plivanjem u Zagrebačkom sinkro klubu.

– Htjela sam trenirati plivanje, no sve su grupe bile popunjene pa sam mogla birati između skokova u vodu i sinkroniziranog plivanja. Izabrala sam ovo drugo i ostala jako dugo u tom sportu – rekla je Tonka, koja se natječe u sve tri discipline – solo, duo i timovi.

Foto: Direkcija Miss Sporta

– Pojedinačno sam bila treća na prvenstvu Hrvatske, a s Dorom Šćuric bila sam druga u disciplini duo. S timom imam četvrto mjesto. Nedostaje mi samo prvo mjesto – istaknula je Tonka.

Njezina sestra Lucija (22) bavila se sinkroniziranim plivanjem, a danas je trenerica u klubu.

Inače, konkurencija će tijekom izbora biti žestoka kao i svake godine, ali to je tako kad živimo u državi kao što je Hrvatska, prepunoj lijepih djevojaka. Zato kruna i jest toliko vrijedna.

>>Atraktivna Patricia izgledom podsjeća na latinoameričke ljepotice, a voli vrući ples

>>Plivačica Cindy Šoštarić nova je Miss sporta Hrvatske

Komentara 1

BA
BarunHrLika
17:12 25.02.2017.

a ja bi tia bit snjeguljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije