Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU!

Tomislav Paškvalin: Neću dopustiti da sportaši plaćaju propale projekte Mateše i HOO-a!

Tomislav Paškvalin
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
31.07.2015.
u 15:05

– Hrvatski sport je ozbiljno ugrožen, Hrvatski olimpijski odbor na štetu sporta i sportaša pokriva milijunske gubitke Sportske televizije! – poručuje Paškvalin.

Novi Max! donosi ekskluzivni intervju s dvostrukim zlatnim olimpijcem, vaterpolskom legendom Tomislavom Paškvalinom, sada pomoćnikom ministra za sport, koji točno godinu dana uoči Olimpijskih igara u Riju 2016. alarmantno upozorava:

– Hrvatski sport je ozbiljno ugrožen, Hrvatski olimpijski odbor na štetu sporta i sportaša pokriva milijunske gubitke Sportske televizije!

Paškvalin za Max! otkriva da je HOO kao sudužnik preuzeo dug od 34 milijuna kuna Sportske televizije samo prema jednoj banci i da za to zahtijeva novac iz proračuna koji mu se ne smije isplatiti. Paškvalin kao iskonski sportaš otvoreno razotkriva pozadinu zbog čega je račun HOO-a već bio u blokadi i ovršen je nekoliko puta, zbog čega su mu smjestili kaznenu prijavu, te kao visoki Vladin dužnosnik poručuje:

– Neću dopustiti da sportaši plaćaju poslovni avanturizam Zlatka Mateše i HOO-a!

Novi Max! predstavlja i dvojicu eksplozivnih, mladih igrača koji su ekspresno postali miljenici navijača: Marka Pjacu iz Dinama te hajdukovca Tomislava Kiša, dečka iz Dubrave, novog miljenika Torcide. I Kiš je htio uspjeti u Dinamu, ali ga je Romeo Jozak otpustio kao – netalentiranog.

Novi Max! donosi neuobičajeni, originalni intervju sa Zoranom Predinom, rokerskom legendom i košarkaškim fanatikom koji je imao životnu želju postati vrhunski košarkaš, a kad nije uspio, morao se okrenuti glazbi. Predin nestrpljivo čeka početak EuroBasketa za mjesec dana, koji otvaraju upravo Hrvatska i Slovenija. Max! donosi i košarkaški intervju s najdugovječnijim reprezentativcem, kapetanom Rokom Ukićem:

– Karijeru u reprezentaciji moram zaključiti velikom medaljom, EuroBasket je savršena prilika da konačno stanemo na postolje!

Za novi Max! veliki intervju dao je i borbeni hokejaš Tom Zanoški, ljubimac publike koji se vratio u Medveščak  i poručuje:

– Ponovo ću svim srcem ginuti za 'medvjede' i zagrebačku publiku!

Novi Max! otkriva sve o najskupljem svjetskom nogometnom prvenstvu u povijesti, Rusiji 2018. za koje ''car'' Putin ne žali milijarde i želi organizirati najraskošniji Mundijal ikada.

Novi Max! predstavlja i novu zvijezdu hrvatskog sporta, mladog kajakaša Antuna Novakovića koji je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu pripremajući se u nemogućim uvjetima – doslovno u kontejneru bez struje i vode. Zato su mu i Brođani organizirali veličanstveni doček u centru grada za proslavu srebra.

Samo uz Max! možete osvojiti i 20 ulaznica za prvoligaški derbi između Dinama i Rijeke, 8. kolovoza u Maksimiru.

Tjednik Max na kioscima je u svake subote. Pratite ga i na Facebook profilu.

>> CR je bijesan! Real forsira Balea i tako tjera Ronalda

Komentara 5

Avatar Bekrija
Bekrija
18:10 31.07.2015.

Mateša je baš lignjun, zbog mafijaškog projekta "sportska televizija" pate tisuće sportaša kojima je karijera ugrožena jer nemogu dobit novac koji odlazi na sanaciju dugova.

DH
dalibor.hren
18:59 31.07.2015.

Koliko je štete nastalo na Bjelolasici za vrijeme "vladavine" Tomislava Paškvalina, sadšnjeg pomoćnika ministra?

Avatar japunduša
japunduša
21:42 31.07.2015.

To veli čovjek koji nije bil u stanju održati i srediti Bjelolasicu. Bolje mu je da se poklopi z vuhima. Pamtimo mi Paškvalinu, i puno preveć. Zato u ćošak i čkomi.Tvoja i Marasova referenca je zgoreto drvo na drvu.A vi odlepršali na mjesta gdi ste mislili kak buju ljudi zaboravili. Pa mala smo država, a vas krvopija je taman da za svakoga znaš kaj je delal i sa velikim znanjem uništil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije