navigacija Ostali sportovi 60
Završila potraga

Tom Brady može odahnuti: FBI pronašao dres iz Super Bowla!

Premetačinom stana pronađen je i Bradyjev dres u kojem je dodavač Patriotsa prije dvije godine igrao u 49. Super Bowlu protiv Seattle Seahawksa

Foto: Reuters/PIXSELL

Dodavač New Englanda Tom Brady napokon može odahnuti, jer je FBI pronašao njegov dres iz ovogodišnjeg velikog finala u američkom nogometu. U 51. Super Bowlu njegovi su Patriots nakon veličanstvenog preokreta u produžetku pobijedili Atlanta Falconse (34:28).

Nakon velikog slavlja u kojem je Brady osvojio rekordni peti Super Bowl u svlačionici ga je dočekalo neugodno iznenađenje. Njegov pobjednički dres je nestao.

 

- Sto posto sam siguran da sam dres stavio u torbu, u svoj ormarić u svlačionici - izjavio je dodavač Patriots.

Svi su krenuli u potragu za dresom, ali nije mu bilo traga. U istragu se uključio i FBI koji ga je nakon mjesec i pol pronašao kod jednog meksičkog novinara. 

Premetačinom stana pronađen je i Bradyjev dres u kojem je dodavač Patriotsa prije dvije godine igrao u 49. Super Bowlu protiv Seattle Seahawksa (28:24).

Policija je dres iz ovogodišnjeg Super Bowla procijenila na 500.000 dolara, iako mnogi vjeruju kako bi njegova cijena mogla biti barem dvostruko viša.

>>Belichick: Jako sam ponosan na hrvatske korijene

Ocijeni:

1 2 3 4 5

3 (2 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

2
Registracija
Pogledajte još
09.08.2008, Peking, Kina - Olimpijske igre 2008.  Filip Ude osvojio je srebrnu medalju na konju s hvataljkama.   Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Baku

Kovačeviću srebro, a Udeu bronca: 'Sad sam siguran da mogu!'