Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotica iz osijeka

Studentica Nikolina očarala žiri i postala nova Miss sporta

miss sporta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/9
29.08.2014.
u 23:30

Pobjedničku lentu predao joj je Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Osječanka Nikolina Klasnetić (treća slijeva) nova je Miss sporta Hrvatske za 2014 godinu. Bavi se bikini fitnessom, ima 24 godine. Studentica je prava koja je u teretanu krenula da se zdravo udeblja.

U slobodno vrijeme piše pjesme i tekstove, a samo je pitanje dana kada ćemo na radiju po prvi put čuti njezinu autorsku pjesmu. Pobjedničku lentu predao joj je Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Prva pratilja je zagrebačka atletičarka Ivana Dumančić, dok je za drugu pratilju proglašena Ana Friščić. Varaždinka koja se bavi ritmičko-sportskom gimnastikom i cheerleadingom. Za miss fotogeničnosti izabrana je Anamarija Carek, atletičarka iz Zagreba.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dvorana hotela Sport bila je dupkom puna, a gledatelji su mogli vidjeti sportašice u četiri izlaza – sportskoj odjeći Body feeling, casual odjeći trgovačkog obrta Duba, kupaćim kostimima KiK Textilien, te večernjim haljinama Sposata. Posebnost izbora bio je talent show koji su finalistice same osmislile predstavljajući svoj sport u 45 sekundi.

U zabavnom programu nastupile su plesne skupine Step by Step, Atomic dance factory, latino plesači Petra Jeričević i Damir Horvatinčić, Rock'n'roll Gimnazija, plesači salse Ramon i Josipa, te pjevači Mladen Burnać i Matea Tea.

>> Uživajte u ljepoti! Ovo su finalistice izbora za Miss sporta

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije