Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KIOSCIMA OD SUBOTE

U novom Maxu! Sammir ekskluzivno o prvim danima u Kini i bogatstvu koje je stekao transferom

Max
Foto: Pixsell
1/3
06.03.2015.
u 11:21

Čudesni Andrija sin je ratnog heroja, dragovoljca Domovinskog rata, junaka koji se 1991. godine hrabro usudio postaviti hrvatski barjak pred zgradom ondašnje zgrade komande Vojnopomorske oblasti.

Novi Max! u subotu, 7. ožujka otkriva potpuno nepoznatu životnu priču o novoj zvijezdi, tinejdžeru Andriji Baliću koji je predodređen za novog vođu Hajduka. Čudesni Andrija sin je ratnog heroja, dragovoljca Domovinskog rata, junaka koji se 1991. godine hrabro usudio postaviti hrvatski barjak pred zgradom ondašnje zgrade komande Vojnopomorske oblasti, a Balići su privrženost Hajduku i Splitu dokazali i tako što su glatko odbili milijunsku ponudu Tottenhama....

Max! ekskluzivno donosi intervju sa Sammirom o njegovim prvim danima u Kini i bogatstvu koje je stekao transferom iz Španjolske. Dinamov 'bad boy' otvoreno priznaje: "Uvijek sam živio na visokoj nozi, no ništa se ne može mjeriti s luksuzom u Kini. Račun je sad znatno bogatiji..."

Max! otkriva skrivenog Hrvata u Ligi prvaka - Slavonca Darija Krešića u Bayeru, a otkriva i novi život bivšeg vatrenog Igora Budana u Italiji gdje radi kao pomoćnik sportskog direktora Spezije, kluba čiji je vlasnik Rijekin gazda Volpi. Predstavljamo i novog junaka Kohorte, osječkog topnika s bradom, Aljošu Vojnovića.

Foto: Instagram

Novi Max! otkriva tajnu pobjedničke filozofije najuspješnijeg trenera današnjice Josea Mourinha, te novi izazov Vahe Halilhodžića koji će ponovo voditi jednu veliku svjetsku reprezentaciju - Japan.

Max! otkriva i sportske puteve novih izbornika rukometaša i košarkaša, Željka Babića i Velimira Perasovića koji su ustrajno gradili karijere do najviših pozicija. Max! donosi ekskluzivni životni intervju košarkaške legende, vječitog buntovnika Nikole Plečaša, junaka hit-filma "Bit ćemo prvaci svijeta" koji će uskoro imati hrvatsku premijeru.

Uz Međunarodni Dan žena Max! predstavlja briljantne sportašice: Sandru Perković, Katarinu Barun, Anu Konjuh i Donnu Vekić, pa umjetnicu, konobaricu i prvakinju u pikadu Ivu Čustović, nepobjedivu kraljicu UFC kaveza Rondu Rousey...

Samo Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj: u ovom broju to je pogon brojnih talenata nekad slavne NK Trešnjevke.

Max! u svakom broju donosi nove epizode kultnog nogometnog stripa NIPPER.

>> Novi Max! otkriva: Modriću, ne brzaj s povratkom na teren!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije