Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDRENJE

Mihelić završila na 14. mjestu

Tina Mihelić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 00:30

- Dan nije bio dobar za mene, drugi plov nije održan jer više nije bilo vremena. Pa, 14. mjesto uoči olimpijske godine, puno stvari koje treba analizirati i na kojima treba raditi - komentirala je Tina

Hrvatska jedriličarka Tina Mihelić zauzela je 14. mjesto na Svjetskom prvenstvu klase Laser Radial održanom u Omanu.  

 Zadnjeg dana natjecanja održano je samo jedno jedrenje, a Tina je bila 24. u cilju, pa je ostala na poziciji koju je držala i jučer. Flota je danas bila vrlo nemirna, što i ne čudi s obzirom na vrlo male bodovne razlike u samom vrhu. Jedini plov uspješno je startao tek iz petog pokušaja, četiri puta su suci oglašavali ponavljanje starta jer je previše kormilarki prestupilo preko startne linije prijevremeno. 

- Dan nije bio dobar za mene, drugi plov nije održan jer više nije bilo vremena. Pa, 14. mjesto uoči olimpijske godine, puno stvari koje treba analizirati i na kojima treba raditi - komentirala je Tina, koja je u ovoj klasi 2013. u Kini osvojila svjetsko zlato.

Naslov svjetske prvakinje osvojila je Dankinja Anne Marie Rindom, koja je vodila od prvog dana prvenstva, međutim zlato nije osvojila tek tako. Pobjedu je uzela s istim brojem bodova kao drugoplasirana Nizozemka Marit Bouwmeester, broncu je osvojila Belgijka Evi Van Acker. 

>> Tonči Stipanović prvak Europe, Tina Mihelić srebrna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije