Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatna pirueta

Ten slavio pojedinačno, a Rusi u parovima

Denis TenDenis Ten of Kazakstan performs his free program in the figure skating competition at the Sochi Winter Olympics Friday, February 14, 2014 in Sochi. THE CANADIAN PRESS/Paul ChiassonPaul Chiasson Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
07.12.2014.
u 08:00

- Nisam razočaran. Čak mi je i prelijepa Kiira Korepi rekla da napredujem – rekao je Ilhan Mansiz

Rusi Kristina Astahova i Aleksej Rogonov te Kazahstanac Denis Ten (na slici) prvi su pobjednici 47. Zlatne piruete Zagreba. Ruski sportski par uvjerljivo je slavio u Ledenoj skupivši 184.24 boda i tako nakon kratkog programa bio najbolji i u slobodnom. Ništa se nije promijenilo ni na druge dvije pozicije. Srebrni su Talijani, Valentina Marchei i Ondrej Hotarek (167.18), a brončani američki par Tarah Kayne i Daniel O'Shea (161.72). Bivši turski nogometaš Ilhan Mansiz i njegova partnerica Olga Bestandigova ponovno su bili posljednji i iz Zagreba odlaze s devetim mjestom i 74.90 bodova.

- Nisam razočaran. Čak mi je i prelijepa Kiira Korepi rekla da napredujem – rekao je Ilhan Mansiz.

Denis Ten nije bio onako siguran u doskocima kao u kratkom programu, no svejedno mu 249.94 boda nisu bila dovoljna da drugi put pobijedi u Zagrebu (slavio je i 2009.). S trećeg mjesta na drugo skočio je Čeh Michal Brezina (brončani sa EP-a 2013. u Zagrebu.) Pogurao je do trećeg mjesta aktualnu europsku broncu, Rusa Menšova (229.51). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije