Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inline hokej

Tapir Cup bit će najveći turnir u Hrvatskoj, stiže 12 momčadi

Hokej
Vecernji.hr
29.08.2014.
u 19:02

Turnir bi prema kvaliteti prijavljenih ekipa trebao gledateljima pružiti vrhunski inline hokej i dobru zabavu. Ovogodišnje izdanje zasluženo nosi epitet najvećeg i najjačeg inline turnira u Hrvatskoj na kojem će nastupiti 12 momčadi.

U organizaciji Kluba hokeja na ledu Tapiri, dana 13.09.2014. na igralištu sportskog centra Kuna održati će se 3. međunarodni inline hokej turnir Tapir Cup 2014.

Turnir bi prema kvaliteti prijavljenih ekipa trebao gledateljima pružiti vrhunski inline hokej i dobru zabavu. Ovogodišnje izdanje zasluženo nosi epitet najvećeg i najjačeg inline turnira u Hrvatskoj na kojem će nastupiti 12 momčadi.

Zahvaljujući nesebičnoj potpori sponzora i prijatelja kluba KHL Tapiri uspjeli su dovesti neke eminentne ekipe inline hokeja iz Hrvatske i regije, među kojima bi posebno trebalo istaknuti IHK Kune, višestruke prvake Hrvatske i branitelje naslova pobjednika te HK Utik Itakšport.

Ovogodišnji sastav Itakšporta će i površnim poznavaocima hokeja zvučati poznato. Prezimena Hafner i Rajsar mogli ste donedavno vidjeti na dresovima u Domu sportova. Dodajte tome Aleša Remara, MVP inline reprezentacije Slovenije s prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva, golmana šesterostrukog prvaka Češke te nekolicinu slovenskih inline reprezentativaca i dobit ćete vrlo respektabilnu ekipu, među najjačim inline ekipama koje su ikad pohodile Zagreb.

Osim Kuna i ekipe organizatora Tapira od hrvatskih ekipa potrebno je istaknuti IHK Dinamo Zagreb, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske u inline hokeju koji u svojim redovima ima dobro poznata imena Hrvatskog inline hokeja i hokeja na. Na turniru nastupaju i hrvatske momčadi KK Pula Inline, IHK Flavijevci i IHK Koprivnica.

Iz Slovenije dolaze i HK Dolenjske Toplice, finalisti prvog TapirCupa i HK Pavza. Mađarske boje predstavljat će HC Kiskoros, dok iz Srbije dolaze dvije ekipe: HK Spartak iz Subotice i HK Partizan iz Beograda. Obje srpske ekipe nastupaju u državnom prvenstvu Srbije u hokeju na ledu, a ekipa HK Partizana i višestruki je osvajač Slohokej lige na ledu.

Prva utakmica počinje u 9 sati dok se veliko finale očekuje iza 19 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije