Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA NA PIJESKU

Swatch FIVB Major Series: U uvalu Peškera stiglo 500 tona pijeska

Odbojka na pijesku
24.05.2015.
u 22:40

- Zahvalan sam na ovoj prilici i siguran sam da će Poreč ispuniti očekivanja - izjavio je nedavno Edi Štifanić, gradonačelnik Poreča.

Preostalo je još devet dana do najvećeg ovogodišnjeg sportskog događaja na Jadranu - Swatch FIVB Major Series turnira u Poreču. Završne pripreme na obali uvale Peškera punom se parom privode kraju. Prije par dana u Poreč je pristiglo 500 tona pijeska na kojem će se najbolji pjeskaši svijeta boriti za medalje i vrijedne bodove za Olimpijske igre u Riu 2016. i nama priuštiti uzbudljivu i nezaboravnu sportsku predstavu.

Grad Poreč sudjeluje velikim dijelom u organizaciji turnira.

- Zahvalan sam na ovoj prilici i siguran sam da će Poreč ispuniti očekivanja. S ovim projektom dobili smo elemente i sporta i zabave te sam uvjeren da će naš grad u svijet odaslati prekrasnu sliku - izjavio je nedavno Edi Štifanić, gradonačelnik Poreča.

Ministar turizma Darko Lorencin također je nedavno rekao:

- Ponosan sam što Hrvatska ugošćuje sve više i više globalnih manifestacija. Ovaj turnir zasigurno će biti osvježenje, i ovo je savršena prilika za Poreč da svoju ljepotu promovira svijetu.

Podsjetimo da je Poreč Major, s vrtoglavih 800.000 američkih dolara, turnir s najvećim nagradnim fondom ikad održan u Hrvatskoj.

Od 2. do 7. lipnja pjeskaši iz svih dijelova svijeta doći će u Poreč, grad koji će tih dana postati dom brojnih svjetskih i europskih prvaka, olimpijskih prvaka i najvećih zvijezda ovog sporta danas. Na turniru se očekuje više od 15.000 ljudi što ga čini centralnim događajem ovoga ljeta na Jadranu, na kojem zasigurno neće nedostajati zabave i atraktivnog sporta. Budite spremni zaljubiti se u odbojku na pijesku!

>>U Poreču za 10 dana započinje nova era svjetske odbojke na pijesku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije