Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan 'zone udobnosti'

Svi se dive lijepoj sportašici u kolicima: Učinila nešto što može inspirirati baš svakog

Tiphany Adams
Foto: Facebook
1/4
24.03.2017.
u 14:20

Video je postao hit i mnogi su ga s oduševljenjem podijelili na svojim profilima.

Američka motivacijska govornica i sportašica u kolicima, Tiphany Adams, svojim videom inspirirala je mnoge i izazvala divljenje.

Naime, nedavno je na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj je u povodu Dana žena u teretani odradila zahtjevnu vježbu. Video je postao hit i mnogi su ga s oduševljenjem podijelili na svojim profilima.

 

- Odlučila sam učiniti nešto što nije u mojoj 'zoni udobnosti'. Svi imamo određene poglede na naša tijela zbog čega se osjećamo neugodno s obzirom na to što društvo smatra lijepim. No, ljepota je mnogo više od savršene kože, snažnih mišića, definiranih trbušnjaka ili malog konfekcijskog broja. Molim vas zapamtite da ljepota dolazi iz mjesta koje je nevidljivo ljudskom oku. Imajte na umu da ste lijepi upravo takvi kakvi jeste - poručila je Tiphany.

Njezin uradak sigurno je inspirirao mnoge baš kao i svaki od njezinih brojnih nastupa u popularnim američkim emisijama poput Dr. Phila, Good Morning Americe, Extre... Tiphany često o svojim iskustvima govori i u školama, sveučilištima i poslovnim seminarima. Sudjelovala je i u reality emisijama te svjetski poznatoj utrci Redbull Wings for life.

>>Potresna priča legendarnog nogometaša: 'Smrt supruge me uništila, puno sam pio noću'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije