Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedrenje

SP klasa Finn: Vujasinović 6, Kljaković Gašpić pao na 12. mjesto

Ivan Kljaković Gašpić
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.11.2015.
u 12:54

Odličan je pak bio mladi Nenad Bugarin koji je napredovao na 18. mjesto ukupnog poretka i drugi je među juniorima.

Hrvatski jedriličar Milan Vujasinović nakon trećeg dana Svjetskog prvenstva klase Finn u Takapuni na Novom Zelandu zauzima šesto mjesto, dok je Ivan Kljaković Gašpić izgubio nekoliko 
pozicija i nalazi se na 12. mjestu. 

Oba naša kormilara imala su slab prvi plov dana, Vujasinović je 38. prošao ciljem, dok se Kljaković Gašpić morao povući iz plova zbog dva penala. Drugi plov dana prošao je ipak bolje za Vujasinovića koji je bio sedmi, dok je Kljaković bio 22. Odličan je pak bio mladi Nenad Bugarin koji je napredovao na 18. mjesto ukupnog poretka i drugi je među juniorima. Josip Olujić je 36. Prvo mjesto zadržao je Britanac Giles Scott. Do sada je održano ukupno pet jedrenja, a prvenstvo traje do 29. studenog. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije